Zula,Gluś,Mela i Daszka. Niespodzianek c.d. - str. 95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 14, 2009 17:19

Ja mam co noc oblężenie,tylko czasem z przerwami na nocne wariactwa!!! :evil:
Małgosiu,reumatyzm mi faktycznie nie grozi,ale drętwienie nóg jak najbardziej :lol: -jak mi sie prawie 7-mio kilowy Ptyś uwali w nocy na nogach!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 14, 2009 17:31

Ja też nie lubię wstawać, i tak jak Milenka, jestem dopiero do życia po dwóch kawkach. Rano bez kija, proszę nie podchodzić do mnie, bo mogę krzywdę zrobić nieopacznie. :oops: :lol:
Swego czasu, chodziłam na zawody(trójbój) i strzelanie wychodziło mi bardzo dobrze. 8)

Co do spania... to mnie często bolą nogi i ręce, ale kotom jest wygodnie, w przeciwieństwie do mnie. :twisted:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw maja 14, 2009 17:50

Aniu-chyba wszystkie wstajemy rano połamane,jak kot,który śpi na kaloryferze bez kocyka :lol:
A jesli chodzi o strzelanie,tez nieźle strzelałam z wiatrówki i z KBKS-u,zreszta łaski nie robie-jestem spod znaku strzelca :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw maja 14, 2009 17:54

I jeszcze musze podzielic się radością-bo mnie rozniesie w strzepy-Kasieńka z mojego podpisu będzie miała domek stały!!!!-nawet nie wiecie jak sie o nia martwiłam!
I Piracik miał dwa zapytania ,dwa telefony,ale na razie Kamila czeka na końcowa decyzje-domek byłby z Bytomia,jesli wszystko sie uda-to jutro by pojechał,ale jeszcze pani nie zadzwoniła-prosze o kciuki!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 14, 2009 18:43

kropkaXL pisze:I jeszcze musze podzielic się radością-bo mnie rozniesie w strzepy-Kasieńka z mojego podpisu będzie miała domek stały!!!!-nawet nie wiecie jak sie o nia martwiłam!

????????? :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Jednak podrzucanie działa
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 14, 2009 18:44

kropkaXL pisze: prosze o kciuki!!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 14, 2009 21:56

muac pisze:Nie dziekuje az taka masochistka nie jestem, ja swoim tabletek jeszcze nie dawalam ale jak mnie opluja to ja je tez i juz :twisted:

Kasiu jak wiesz Milka tez dostala RC Urinary miala to jesc przez cztery tygodnie troche zostalo zastanawiam sie czy dac jej ta reszte do michy czy juz nie

Małgosiu, tym razem, to moja wyobraźnia zadziałała :ryk:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw maja 14, 2009 22:07

Kasiu, to super informacja z Kasieńką :D

Kciuki wielkie, aby wszystko się udało!!!! :D

Ja też wstaje połamana rano, oczywiście okłady z kota musząbyc w nocy i jakoś tak zawsze wychodzi, że śpimy, jak IM wygodnie :twisted:

Dziś po południu sobie własnie pospałam :oops: ale gady akurat miały zwyzke formy popołudniową i po mnie latały :twisted:

Jutro mam wolne, muszę sie w końcu wybrać na badania, które miałam zrobić prawie rok temu :oops:

milenap

Post » Czw maja 14, 2009 22:56

A jeszcze z nowych wieści o burasku :wink:

Dziś zrobił wszystkim pobudke o 4 rano :wink: zbił ciężką cukiernice w kuchni, stała tak, że to nie mogło się odbyc przez przypadek :roll: :lol:

Oprócz tego szaleje, wyciąga wszystko z szaf i nadal nie ma ochoty na bliższe kontakty z Krewetą :lol: starsze kocury już go olały, czyli jest ok :lol:

milenap

Post » Pt maja 15, 2009 6:19

To Burasek już ochrzcił nowy domek :lol: :lol: :lol:
U mnie Pyniusia tak wszystko zrzuca :? i patrzy z góry -czy jej sie udało :twisted:
Własnie byłam na wątku Piracika i chyba bedzie miał domek bo Kamila wstawiła tańczace z radości emotikonki-och jak bym chciała,żeby mu się udało!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 15, 2009 8:24

milenap pisze:A jeszcze z nowych wieści o burasku :wink:

Dziś zrobił wszystkim pobudke o 4 rano :wink: zbił ciężką cukiernice w kuchni, stała tak, że to nie mogło się odbyc przez przypadek :roll: :lol:

Oprócz tego szaleje, wyciąga wszystko z szaf i nadal nie ma ochoty na bliższe kontakty z Krewetą :lol: starsze kocury już go olały, czyli jest ok :lol:

To oznacza, że bury rządzi! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt maja 15, 2009 17:03

bardzo dobre wiadomości :D
z tym strzelaniem to mi dziewczyny imponujecie
ja ze sportów to najlepiej lubie wylegiwanie się na leżaku pod gruszą :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt maja 15, 2009 17:43

Killatha,a ja właśnie takiego wypoczynku nie lubię za bardzo-jestem zbyt ruchliwa,nawet opalać się nie lubię ze względu na min.bezruch.Żeby troche się opalić ,jeżdże do Mikoszewa na bursztyny-bo w amoku zbierania zapominam,że słońce tak parzy i nie musze godzinami się smażyć, tylko cały czas łaże i zaspokajam swoją naturę zbieracza :lol: ,a najbardziej wypoczywam na grzybach w lesie-godzinami mogę łazić i nie czuje zmęczenia-dopiero po powrocie do domu padam jak kawka!

Dziewczyny-Piracik ma domek!!!!!!!!!!!!!!!!!-szaleję z radości!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 15, 2009 18:19

YES YES YES

Jakby to się rzekło

:dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 15, 2009 18:46

Dziewczyny, no cudna wiadomość dziś!!!!!!!!!!!! Naprawde, dawno sie tak nie ucieszyłam!!!! :D :D :D

Kasiu, co do spędzania wolnego czasu, mnie bardziej odpowiada sposób Killathy :wink: :lol:

Killatha, strzelanie ma właśnie to do siebie, ze jest raczej takim "stacjonarnym" sportem :wink: :lol:

A jeśli chodzi o opalanie, to ja po prostu kocham leżeć plackiem na plaży, dokładnie odmierzając czas, żeby równo przód i tył opalić :wink:
Jak ja za tym tęsknie.... :placz:

Grzybów zbierać nie umiem wcale, chociaż mam w rodzinie swietnych grzybiarzy, raz nawet poszłam, ale z grzybem znalazłam wielkiego robala, a ja się tak robali boje :oops:

milenap

[poprzednia][następna]