Od:
dorothy.w@wp.pl
Data: 2004-02-10 10:30
Do:
jul-kot@gazeta.pl
Temat: brednie i defetyzmy
Nie wiem czlowieku jak mozesz sie wypowiadac na temat vet serwisu skoro nigdy tam nie byles przy
zabiegu, skoro nie przekonales sie na wlasnej skorze jak to wszystko dziala. Kim Ty do diabla jestes
by wsytawiac taki osad ...najlepsze jest to ze ludzie z tej lecznicy wyprowaja sobie zyly by
dogodzic takim nedznikom jak Ty. Poza tym nie znam osobiscie lepszej opieki jaka zapewniaja tamtejsi
lekarze. Pomysl powaznie nad tym co mowie bo to co piszesz jest jedna wielka bzdura i nie masz
zadnych podstaw procz swoich chorych psychicznie domyslow by tak pisac.Zegnam (bez pozdrowien)
Witaj Dorotko!
Nie jestem chamem i uprzejmie odpowiadam na Twój list, który jednak zgodnie z poniższą instrukcją przesłałem do webmastera, bo uważam go za obraźliwy.
Nie wiem, dlaczego chciałaś mnie obrazić (tak przynajmniej mi się wydaje), ja przecież nie występuję przeciwko konkretnym ludziom, do których nic nie mam, tylko, że tak powiem, przeciwko pewnym ideom.
Swoje racje przedstawiłem dosyć obszernie i nie mam wiele do dodania, tu powtórzę tylko, że nie jestem zwolennikiem tej nowej metody sterylizacji, bo daje wieksze niż tradycyjna ryzyko powikłań (podałem konkretne zagrożenia). Tak jak napisałem, mam spore doświadczenie i znam konkretne przypadki. Możesz mieć inne zdanie niż ja, może masz doświadczenie jeszcze większe, ja napisałem tam, że nikogo nie mogę zmusić, żeby moje zdanie podzielał, a co więcej, do niego się stosował.
Przypominam Ci, to jest FORUM, z założenia jest po to, żeby każdy mógł powiedzieć (napisać), co myśli. Ja nikogo nie miałem zamiaru obrazić, chcę tylko pomagać ludziom, i zwierzętom. Dlaczego Ty chcesz obrazić mnie? Masz jakieś argumenty przeciwko temu, co napisałem, napisz też na forum, podyskutujemy. Nie możesz mieć nic przeciwko mnie, przecież mnie nie znasz.
Tak więc ja Ciebie nie żegnam, mam nadzieję, że mnie jeszce polubisz.
Pozdrawiam, Juliusz.