Zula,Gluś,Mela i Daszka. Niespodzianek c.d. - str. 95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 13, 2009 19:53

Kasiu, Rudy jest spory, waży ok. 6 kg, ale on je wszystko, zawsze i wszędzie :lol: Czarny z kolei, to typowy niejadek, więc ciagle jest nad nim lament, że nie chce znów jeść :wink: Kreweta je bardzo często i mało, on się wiecznie spieszy :lol:

Miziak mi zawsze okulary opluje do granic możliwości :lol:

Aniu, dla mnie praca po południu, też by była ideałem!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro maja 13, 2009 20:04

Pluja 8O przeprszam ale mam duza wyobraznie a te wasze opisy :ryk: Miziak i Antosia to chyba w poprzednim wcieleniu byly wielbladami.

Mila moze snajperem powinnas zostac jak kropla z jednego metra do oka trafiasz :ryk: Przepraszam :oops:

Ja chyba musze sobie poszukac takiej pracy jak ty masz bo o 5 rano juz jestem gotowa do akcji czasami budze moje koty :D a w sylwestra potrzebna beczka kawy zeby do polnocy dotrwac. :oops:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Śro maja 13, 2009 20:32

Ja raczej do skowronków należe-tak jak Ty Małgosiu,ale nie po nocy pełnej szaleństw i gonitw moich upiorków! :twisted:
A juz do szału doprowadza mnie Pyniusia,która potrafi przez 15 minut chodzić w kółko po stole,który skrzypi w trakcie tego marszu "na kopiec Kościuszki".Ona ma uszkodzony błędnik -była jako kocię uderzona w główke,straciła słuch i od tej pory ma takie ataki chodzenia w kółko :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 13, 2009 20:33

Z tego co wywnioskowałam To lepiej niech Milenki nikt w pracy nie zdenerwuje,bo jak stuknie z metra w łoko,to komus się tylko oświci :lol:
Ostatnio edytowano Śro maja 13, 2009 20:36 przez Myszolandia, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 13, 2009 20:34

Kasiu ,a jak Twoje słoneczko to zachorzałe?lepiej?
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro maja 13, 2009 20:51

Tak Sylwio-Ptys juz zdrowy-sika normalnie,czyli sporo,bo dużo pije -je karme RC urinary,a ona wymusza duże zapotrzebowanie na wodę.
Znów bawi sie i ciumka moje ucho,gania jak szalony po domu i puszcza kłaki-jak cała reszta-zastanawiam sie nad zakupem furminatora-tego tańszego-przyda sie dla moich kotów i suni mojej Mamy-ałabajki,która ma tony podszerstka-bieluteńkiego i milutkiego jak wełna angory.Chyba ja bede wyczesywac i zbierać ten puch na poduszki dla kotów :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro maja 13, 2009 21:03

Dziewczyny, ja czasem strzelam :oops: z wiatrówki, do tarczy oczywiście, pare razy zdarzyło mi się też z karabinu strzelać :wink: i co najlepsze, to chociaż kret jestem, to strzelanie mi idzie całkiem dobrze :D

Podobno mam wrodzony talent :mrgreen: :smokin:

I to się przydawało przy Guciu, naprawde nie było innej szansy na zakropienie oczek.

A plucie jest niezłe, jak chcesz Małgosiu, to Ci z Kasią udostępnimy możliwość przetestowania tego modelu :lol:

Sylwia, rano to ja jestem bardzo niemiła :roll: szczególnie zaraz po obudzeniu :oops: po 2 kawach zaczynam być człowiekiem :lol:

Kasiu, nie stosowałam nigdy tego furminatora, ja używam takiego grzebienia z ruchomymi zębami, sporo tego z Zuli wyczesuje :?

milenap

Post » Śro maja 13, 2009 21:23

Alle się cieszę Kasiu że Słoneczko już zdrowe.Zresztą to było do przewidzenia,wiadomo kto się nim zajmuje.

Noooo Milenka,kurde,naprawdę niech uważają na Ciebie w pracy.Jak Ty w swojej karierze zaliczyłaś ,wiatrówkę,karabin to hhuhuhu.

No to jak Gosia już swoje koty budzi to naprawdę jest "maniaczką rannego wstawania.Ja normalnie chodzę jak wstaję kole 7 -8,ale jak mi przychodzi wstawanie o 5.00 to wrrrrr
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro maja 13, 2009 21:37

Kasiu, a Ptysiowi się często powtarzają te problemy?

Sylwia, ja uwielbiam długo spac! :oops:

milenap

Post » Śro maja 13, 2009 22:13

milenap pisze:

Masz to po mnie
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro maja 13, 2009 22:36

Nie dziekuje az taka masochistka nie jestem, ja swoim tabletek jeszcze nie dawalam ale jak mnie opluja to ja je tez i juz :twisted:

Kasiu jak wiesz Milka tez dostala RC Urinary miala to jesc przez cztery tygodnie troche zostalo zastanawiam sie czy dac jej ta reszte do michy czy juz nie

muac

Post » Czw maja 14, 2009 5:38

milenap pisze:Kasiu, a Ptysiowi się często powtarzają te problemy?

Nie Milenko-on tym razem miał typowe zapalenie pęcherza,a nie nawrót SUK-u-Antosia tez sie podziebiła i troszkę kaszlała,ale przeszło jej-pchała sie pod kołdre,żeby sie wygrzać
Dzisiaj całą noc był spokój,koty spały jak aniołki-Ptyś na mojej poduszce,Klara z boku,Pyniusia na nogach-tylko Antosia w koszu,przy grzejniku.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 14, 2009 5:43

muac pisze:Nie dziekuje az taka masochistka nie jestem, ja swoim tabletek jeszcze nie dawalam ale jak mnie opluja to ja je tez i juz :twisted:

Kasiu jak wiesz Milka tez dostala RC Urinary miala to jesc przez cztery tygodnie troche zostalo zastanawiam sie czy dac jej ta reszte do michy czy juz nie

Możesz po odrobinie wsypywac do karmy-nic sie nie stanie-ta karma zakwasza mocz i powoduje zwiększenie pragnienia,co rozcieńcza mocz w pęcherzu i zwiększa dobowa ilość.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 14, 2009 11:50

kropkaXL pisze:
muac pisze:Nie dziekuje az taka masochistka nie jestem, ja swoim tabletek jeszcze nie dawalam ale jak mnie opluja to ja je tez i juz :twisted:

Możesz po odrobinie wsypywac do karmy-nic sie nie stanie-ta karma zakwasza mocz i powoduje zwiększenie pragnienia,co rozcieńcza mocz w pęcherzu i zwiększa dobowa ilość.

ale masz kompresy Kropcia nie grozny ci reumatyzm :D

a o karmie tez tak pomyslalam bo Milka wyraznie mniej pije jak juz jej nie je, dzieki

muac

Post » Czw maja 14, 2009 16:54

kropkaXL pisze:
Ptyś na mojej poduszce,Klara z boku,Pyniusia na nogach

No i przeżyłaś Kasiu oblężenie Kotowe hłehłe
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]