Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iskra666 pisze:tillibulku....tak szczerze mówiąc to mam wrażenie, że jeszcze tak średnio sobie radzimy.. ale rozkręcamy się.. rozkręcamy powoli
iskra666 pisze:ale jesteśmy optymistami z zapałem i nieustająco mamy nadzieję, że kiedyś wejdziemy do schronu i nikt nas nie przywita
kotika pisze:iskra666 pisze:tillibulku....tak szczerze mówiąc to mam wrażenie, że jeszcze tak średnio sobie radzimy.. ale rozkręcamy się.. rozkręcamy powoli
A co zrobicie jak wam kotów zabraknie.Iskra666 super.
iskra666 pisze:w niedzielę prawdopodobnie dwa maluszki pojadą do nowego domu .. piszę prawdopodobnie, bo Państwo chcą jednego , a ja polecam dwa... wysłałam masę argumentów i w ogóle.. no w każdym razie jeden na pewno znajdzie dom !![]()
iskra666 pisze:tillibulku....tak szczerze mówiąc to mam wrażenie, że jeszcze tak średnio sobie radzimy.. ale rozkręcamy się.. rozkręcamy powoli
nika28 pisze:iskra666 pisze:w niedzielę prawdopodobnie dwa maluszki pojadą do nowego domu .. piszę prawdopodobnie, bo Państwo chcą jednego , a ja polecam dwa... wysłałam masę argumentów i w ogóle.. no w każdym razie jeden na pewno znajdzie dom !![]()
Super![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 77 gości