» Wto maja 12, 2009 22:01
I tym fuksem podniosę wątek, bo szukając czegoś na temat Profilum właśnie go wygooglałam.
Załamana drastyczną podwyżką cen karm, w tym Hill'sa, którego do tej pory kupowałam, zaczęłam pytać o inne karmy w moim zaufanym i fachowym sklepie ZOO. Pan polecił mi Profilum właśnie, określając ją jako "plasującą się w dolnej granicy karm z najwyższej półki. Skład całkiem przyzwoity, a cena zdecydowanie przystępna".
To już drugi worek tej karmy, który kupiłam - bo kotecki wcinają ją z apetytem (z kurczakiem, bo nie wszystkim futrom ryba podchodzi).
Przy okazji spotkała mnie niespodzianka - UWAGA PROMOCJA !!! - okazało się, że Profilum ma promocję do końca maja. Przy zakupie otrzymuje się od sprzedawcy ustrojstwo do czesania kotów (trzy rodzaje do wyboru) i kupony ze zdrapkami - ich ilość jest uzależniona od wielkości kupowanego opakowania, ja za worek 10 kg otrzymałam aż pięć. W główną nagrodę rzecz jasna nie wierzę, ale (co tydzień do wygrania) "roczna opieka weterynaryjna i zapas karmy na rok" - jasne, że by się przydało!