Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Drożdżówka pisze:zagladam do tego watku pierwszy raz, wlasnie dowiedzialam sie ze kotka znojomych oslepla z dnia na dzien bez wyraznej przyczyny , reaguje tylko na bardzo silne swiatlo![]()
moze ktos ma namiary na dobrego weta okuliste w trojmiescie, zalozylam juz watek na glownej stronie? ktos spotkal sie tutaj z podobym przypadkiem ?
Lidka pisze:Ja bym jeszcze chcial poprosic o pomoc dla Gwiazdeczki z sosnowieckiego schroniska. Dzis dostala szanse na zycie. Moze udalo by sie z rezerwy. Dziewczyny maja cale mnostwo kociat na DT:(
Bazyliszkowa pisze:Lidka pisze:Ja bym jeszcze chcial poprosic o pomoc dla Gwiazdeczki z sosnowieckiego schroniska. Dzis dostala szanse na zycie. Moze udalo by sie z rezerwy. Dziewczyny maja cale mnostwo kociat na DT:(
Zajrzałam na wątek. Biedne maleństwo![]()
Dziewczyny, może choć troszkę, z rezerwy?
puss pisze:Bazyliszkowa pisze:Lidka pisze:Ja bym jeszcze chcial poprosic o pomoc dla Gwiazdeczki z sosnowieckiego schroniska. Dzis dostala szanse na zycie. Moze udalo by sie z rezerwy. Dziewczyny maja cale mnostwo kociat na DT:(
jestem za.
izabeli pisze::? A co z Walercią?
marcjannakape pisze:puss pisze:Bazyliszkowa pisze:Lidka pisze:Ja bym jeszcze chcial poprosic o pomoc dla Gwiazdeczki z sosnowieckiego schroniska. Dzis dostala szanse na zycie. Moze udalo by sie z rezerwy. Dziewczyny maja cale mnostwo kociat na DT:(
jestem za.
Mysle, ze jak podzielimy kase na takie pule po 130zł to wystarczy jeszcze i dla jednego kotka
alessandra pisze:moze ktoś podrzucić watek Gwiazdeczki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości