to Miśka , która nie jest czarna tylko pręgowana dymna

i Pyśka

i jeszcze raz Tosinek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:A Fantusia pojechala do nowego domku przed chwila![]()
![]()
Oczywiscie ciesze sie- domek fajny, bedzie miala tam dobrze, ale poplakalam sie bo bede tesknic za ta ruda kruszynka![]()
Bardzo sie zestresowala wkladaniem do transporterka, az sie balam ze jakiegos zawalu dostanie![]()
Mam nadzieje ze bedzie szczesliwa ze swoja Duza.
hidi pisze:Dalam jej wszystkie badania. Powiedzialam tez ze trzeba sie zajac zabkam Fantusi. A do weta to ona bedzie brala Fante tam gdzie mala miala USG- do Molickich w Dabrowie G., bo Duza Fanty jest stamtad i u Molickich leczyla swoja kotke. Za jakis czas, jak mala troszke sie oswoi i z nia i z miejscem, ma ja zabrac do weta na kontrole i usuwanie kamienia z zabkow. Oby wszystko bylo dobrze.
terenia1 pisze:No tak a właściwie to my na dzień dzisiejszy chyba musimy ogłosić dosłownie czerwony alarm![]()
![]()
![]()
Dziś byłyśmy z Baśką w schronisku miały być 3 małe kotkiszlag by to trafił
wzięłyśmy wszystkie co były, a raczej Baśka wzięła ja niestety mam już totalną załamkę
Przywizołyśmy 3 około 8 tygodniowe pręguski, kotkę z 3 maluszkami ale już same jedzą - jeden z maluszków
pręgusek chyba będzie musiał mieć usunięte oczko
i jeszcze przyjechał z nami jeden kociak, ale nie zdążyłyśmy już sprawdzić czy chłopak czy dziewczyna
wszyscy rozlokowani - matko już sama nie wiem co będzie
![]()
Z dobrych wieści do domku pojechał dziś też Mietek - kot-kumpelprzywiozłąm dziś do kociarnisuper jedzonko dla kociaków małych i dużych, żwirek, myszeczki dla kociaczków - wszystko podarowane dla naszych kociastych przez Piotra i Ewę
![]()
Dziewczyny na półeczce w niebieskim koszyczku jest jedzonko tylko i wyłącznie suche dla maleńtasów i ich mam - w niebieskim koszyku jest pudełeczko z suchym na pudełku napisane tylko dla małych kociaków, i jest torebka luzem tez z jedzonkiem suchym dla kociaczków. Mokre jedzonko dla maluszków jest w szafce na górnej półce. Gerberki tylko dla Basi ona karmi te które muszą być karmione. Tak że proszę nie mieszać jedzonka dla maluszków z innym jedzonkiem. Suche jedzonko dla ppozostałych jak zwykle tam gdzie było i mokre też. Dziewczyny mokrego jedzonka dla dużych nakłądać minimalnie - dosłownie po łyżeczce
Lidka pisze:Wyslij mi tez to ogloszenie toje wydrukuje i w pracy powiesze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 93 gości