Kasa K. - 106 szt.:) +27- Znowu na dnie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 11, 2009 21:18

Alareipan to ja serdeczne dzieki :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon maja 11, 2009 22:54

montes pisze:
alareipan pisze:Czyli na Woli :)

Dotarly kwitki od Montes i Annskr . Bardzo dziekuje :)

Obrazek
Obrazek

To ja dziękuję - i chciałam wspomnieć o ważnej sprawie- w ubiegłym roku kociąt było znacznie więcej :) W tym można wybierać najlepsze domki :)

O, widać nie tylko ja to zauważyłam :) i oby w przyszłym było jeszcze lepiej :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto maja 12, 2009 10:13

Będziemy się starać w miarę sił i środków . Howgh :!:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto maja 12, 2009 16:02

Taki watek motywacyjny sie zrobil ;)

To ja dodam tylko, ze dotarly pieniazki od MonikiWarszawa i Wanilki :) Dzieki! :)

I jeszcze ze wczoraj zlapalismy 2 kotki i kocurka... My! Znani lapacze samych kocurow ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto maja 12, 2009 19:24

Wątek ku pokrzepieniu serc :wink:

Aniu piszę do Ciebie pw - taki urzędas ze mnie wychodzi ale lubię jak wszystko jest poukładane i zgodnie z umową
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro maja 13, 2009 6:24

alareipan pisze:Kaja a jakbys tak kotke podprowadzila na kilka dni.... moze facet nie zauwazy ;) Sasiadka moze bedzie chciala wspolpracowac.
A niezaleznie czy sie uda czy nie, to jakis numerek Ci zarezerwowac? :)

Kotki z Pustola okazaly sie nie domowe, ale ogrodowe... Generalnie zobowiazalam sie pokryc koszty kastracji tego kocurka (on tez podobno mieszka na ogrodzie). Wstepnie rezerwuje nr 20. Dzis wieczorem bede znala szczegoly.

Pani jest już podburzona przez męża i nie będzie współpracować. Ale ja i tak planuję łapanie u siebie na klatkę łapkę i mam szanownych gospodarzy w głębokim powazaniu.

Dzięki, ale na razie pieniądze są, więc nie muszę rezerwować, niech ktoś inny skorzysta :wink:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro maja 13, 2009 15:14

8) przydybałam w końcu paniusie na podwórku. 8)
coś kręcą,podobno jednej z nich nie było,bo wyjechała :roll: na pytanie o sterylke,odpowiedziała że teraz nie można,bo jest kotna :roll: było jeszcze parę osób na podwórzu więc spytałam wprost czy te także zamierzaja potopić?Pani zgodziła się "wydać" kotkę z piwnicy jutro o 10.
:evil: zobaczymy czy przypadkiem jutro znów nie wyjedzie? :evil:
Legnica

Post » Śro maja 13, 2009 15:15

Doszedł skan rachunku za buraskę z działek?
Legnica

Post » Śro maja 13, 2009 16:10

Dziwna sparwa... :? Baba schowala nagle kotke do piwnicy, bo jest w ciazy... Ehh, wspolczuje Ci Legnica, ze sie musisz z glupota zmagac. Czekam na wieci.

Rano sprawdzilam w koncu prywatnego maila i potwierdzenie doszlo, ale wkleje w domu, bo nie umiem na mac'u utajniac :oops:

alareipan

Post » Śro maja 13, 2009 17:46

To babsko nie schowało kotki w piwnicy,w tej piwnicy właśnie kotka mieszka,zresztą tam może wejść każdy kot jeśli chce jeść czy pospać.
Coś jeszcze próbowała mi tłumaczyć że kotka nie nadaje sie do sterylizacji bo ma 5 lat i jest za stara.Ale w sumie okazuje się że skoro jest cieżarna to nawet antykoncepcji jej nie podaja,chyba nikt się nie przejmuje tym wszystkim.Po prostu dla własnych zacofanych przekonań sa przeciwni sterylce i tyle.Mam nadzieje że jutro jednak ktoś będzie w domu i pomoże mi kotke zapakować do transportera.Bo ona do ludzi nie podchodzi,dzikawa trochę.Nie boi się tej kobiety która nosi jedzenie.
Legnica

Post » Śro maja 13, 2009 21:16

Legnica trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo! :ok: :ok:

I wklejam :) Dzieki! :)

Obrazek

alareipan

Post » Śro maja 13, 2009 21:43

dzięki za kciuki,bo aż się boję co jutro tam zastanę
Legnica

Post » Czw maja 14, 2009 12:22

Z niecierpliwoscia czekam na relacje Legnicy

Dotarly pieniazki od Blond Tornado, bardzo serdecznie dziekuje :)

alareipan

Post » Czw maja 14, 2009 12:27

Doskonale rozumiem Legnice, ma do czynienia z podobną ciemnotą. Lepiej małe pozabijać, a kotka za stara na sterylkę albo po prostu: na gospodarstwie to wie Pani, inaczej, koty się ciągle rodzą... :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Czw maja 14, 2009 12:48

Melduje i dziękuje pieniazki sa na moim koncie , teraz musze sie doczołgac do bankomatu i zaniesc paniom forse. :)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia][następna]