Pytanie o wystawę!!

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon maja 11, 2009 23:39 Pytanie o wystawę!!

Poradzono mi bym tu się zapytał, bo ktoś z CCW na pewno jest na forum. Dlaczego nie ma w tym roku wystawy we Wrocławiu, tylko jest w Wałbrzychu :?: Co roku bywam na tej wrocławskiej, ale jakoś do Wałbrzycha mam za daleko :evil: . Z resztą kilku znajomych wystawców pokazało by się we Wrocławiu, a tu taka lipa bo ja ich przekonuje do wystawy we Wro a tu oni mnie uświadamiają że w tym roku nie ma u nas wystawy. Może mi ktoś naświetlić sprawę :?:
Był bym bardzo wdzięczny.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Seadramon

Od: Pt maja 02, 2008 20:58

Post » Wto maja 12, 2009 7:31

Z tym pytaniem najlepiej zwrócić się do klubu CCW.
Oto adres:
mail: info@ccw.wroclaw.pl
Obrazek

fiśka

Od: Śro sty 28, 2009 11:54

Post » Wto maja 12, 2009 9:28

Wrocław z Wałbrzychem nie sa jakos straszliwe oddalone od siebie :lol: :wink: Na wystawy zjeżdżają ludzie z całej polski, co by było jakby każdy mówił, ze 70km to za daleko? ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto maja 12, 2009 10:07 Re: Pytanie o wystawę!!

Seadramon pisze:Poradzono mi bym tu się zapytał, bo ktoś z CCW na pewno jest na forum. Dlaczego nie ma w tym roku wystawy we Wrocławiu, tylko jest w Wałbrzychu :?:

:? nie z wrocławskiego ,ale ...
bo klub organizujący wystawę nie ma obowiązku robienia jej ciągle w tym samym miejscu :)
jeżeli ma siły i moce "przerobowe" może ją organizować w całym województwie :D
mniejsze miejscowości nie odbiegają w niczym dot. wystawiania kotów od dużego miasta :D
Ostatnio byłam w Opolu (CCW) ,kiedyś w Książu (CCW) , a niedawno na wystawie niemieckiej zorganizowanej w lesie ..... tak w pięknym obiekcie hotelowym mające usytuowanie w lesie (kilka km od najbliższej maleńkiej miejscowości Weinbohla ) :D to była cudowna wystawa !
Dla chcącego (wystawiacza) nic trudnego :D

i pokazy poza Wrocławiem :D:
almathea pisze:Cat Club Wrocław serdecznie zaprasza na pokaz kotów rasowych w Jeleniej Górze w dniu 17 maja 2009
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto maja 12, 2009 10:19

Mysza pisze:Wrocław z Wałbrzychem nie sa jakos straszliwe oddalone od siebie :lol: :wink: Na wystawy zjeżdżają ludzie z całej polski, co by było jakby każdy mówił, ze 70km to za daleko? ;)

70 km to "rzut beretem" :) Można nawet na noc wracać do domu. Niektórzy warszawiacy wracają na noc z Łodzi (150 km). :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto maja 12, 2009 18:01

Witam
nie ma wystawy we Wrocławiu ze względów ekonomicznych. Koszt wynajęcia hali jest zbyt wysoki.

Wystawa została przeniesiona do Wałbrzycha i tak będzie do momentu kiedy rynek wynajmu hal w pięknym mieście Wrocław nie zacznie podlegać zdrowej konkurencji. Co może spowodować tylko wzrost ilościowy hall .

W Wałbrzychu jest fajny kompleks sportowo rekreacyjny do którego już teraz zapraszam serdecznie na wystawę :)

pozdrawiam
Aneta Makowska

PS poza tym faktycznie - nie ma obowiązku organizowania wystawy w danym mieście :)

PS2: Wałbrzych od Wrocławia nie przedstawia się na mapie w astronomicznej odległosci :)

PS3 w statucie każdego klubu jest niesienie kultury felinologicznej w każdy zakątek to postanowiliśmy zanieść go do Wałbrzycha :)
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Wto maja 12, 2009 20:32

Dzięki śliczne dziewczyny za wyjaśnienia,

Co do wystawy to nie do końca o tą odległość mi chodziło. Po prostu dla części moich znajomych Wrocław miał być 1 razem (mam na myśli wystawę w woj.dolnośląskim), a taki Wałbrzych z całym szacunkiem nie wydaje się im po prostu niczym specjalnym/wartym uwagi. Z resztą w moich odczuciach Wałbrzych to straszne miejsce. Byłem tam parokrotnie i jakoś nie złapał mnie za serce.

Przepraszam jeśli teraz coś bredzę ale miałem dziś tylko 2h snu, bo miałem sporo nauki w nocy i jeszcze nie spałem :( . Mam nadzieję że mnie zrozumiałyście.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Seadramon

Od: Pt maja 02, 2008 20:58

Post » Śro maja 13, 2009 9:55

Tez mnie to wkurza , że z powodu pazerności właściceli hall we Wrocławiu muszę jeżdzić po polsce . Dlatego zazdroszczę Łodzi , Poznaniowi bo o Warszawie nie wspomnę . A co do oceny walorów turystycznych ... Wałbrzycha , skoro jedziesz na wystawe z kotami to raczej jest nie wiele czasu na tzw zwiedzanie . Mam nadzieje , ze mimo wszystko spotkamy się w Wałbrzychu
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Śro maja 13, 2009 10:22

Seadramon pisze:Dzięki śliczne dziewczyny za wyjaśnienia,

Co do wystawy to nie do końca o tą odległość mi chodziło. Po prostu dla części moich znajomych Wrocław miał być 1 razem (mam na myśli wystawę w woj.dolnośląskim), a taki Wałbrzych z całym szacunkiem nie wydaje się im po prostu niczym specjalnym/wartym uwagi. Z resztą w moich odczuciach Wałbrzych to straszne miejsce. Byłem tam parokrotnie i jakoś nie złapał mnie za serce.
nie bardzo rozumiem czemu Wałbrzych nie jest godzien uwagi pod względem wystawiania kotów 8O :lol:
Miasto jak każde inne :wink:

Miasto oglądasz tyle co z samochodu, bo w sobotę po wystawie to się idzie zjeść i przynajmniej ja padam spać zmęczona po całym dniu na nogach. Całe dwa dni spędzasz w hali, jak nie wyjdziesz to nawet nie wiesz jaka jest pogoda. Rozmawia się z starymi i nowymi znajomymi, ogląda koty, na prawdę nie ma różnicy co to za miasto.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro maja 13, 2009 10:39

A do tego (o ile nie masz farta i wystawa nie odbywa się w mieście, w którym mieszkasz) im miasto mniej popularne turystycznie, tym hotele tańsze ;)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Śro maja 13, 2009 11:11

Atka pisze: im miasto mniej popularne turystycznie, tym hotele tańsze ;)

święta racja Atka :ok:
od dwóch dni przeglądam strony hoteli,pensjonatów w Gdańsku i okolicach ...
termin początek lipca br. (wystawa) - ceny jak z kosmosu :roll:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23