aga9955 pisze:czy mamy jakies wiesci od Beatki o Misi...?
Jak odwoziłam Misię to p.Beata mówiła,że we wtorek pojedzie z małą do swojego weta na Bialobrzeską.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:czy mamy jakies wiesci od Beatki o Misi...?
aoi neko pisze:aga9955 pisze:czy mamy jakies wiesci od Beatki o Misi...?
Jak odwoziłam Misię to p.Beata mówiła,że we wtorek pojedzie z małą do swojego weta na Bialobrzeską.
aga9955 pisze:aoi neko pisze:Więc o 9, nie ukrywam ,że mogę wykorzystać Rafała żeby mnie podrzucił, a późniejsza godzina nie bardzo mu pasowała. I tym sposobem nie muszę się jechać busem i dwoma autobusami
Nie ma problemukawusi sie napijemy porannej i pojedziemy:)
aoi neko pisze:aga9955 pisze:aoi neko pisze:Więc o 9, nie ukrywam ,że mogę wykorzystać Rafała żeby mnie podrzucił, a późniejsza godzina nie bardzo mu pasowała. I tym sposobem nie muszę się jechać busem i dwoma autobusami
Nie ma problemukawusi sie napijemy porannej i pojedziemy:)
Jak będziemy dojeżdżać to zadzwonię
honda11 pisze:wyściskajcie ode mnie futerkowce, które jeszcze zostały - mam nadzieję, że już niedługo- największe głaski dka Mikiego-odkurzacza
honda11 pisze:wyściskajcie ode mnie futerkowce, które jeszcze zostały - mam nadzieję, że już niedługo- największe głaski dka Mikiego-odkurzacza
aoi neko pisze:aga9955 pisze:czy mamy jakies wiesci od Beatki o Misi...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 69 gości