Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fresto pisze:Znalazł się TDT - szukamy DT gdzie kociaki będą w warunkach domowych oswajane (dwa sycząco gryzące) i przygotowywane na DS.
Przepraszam, nie biorę komórki jak ide łapać kotki, żeby mi nie dzwoniła w nieodpowiedznim momencie. Sporo mi czasu wszystko zajęło bo musiałam wszędzie iść na nogach. Na opuszczonych działkach łapałam na klatkę pułapke która potem musiałam przywieżć wózeczkiem, tym co ryby wożę, więc wszędzie na nogach. Przedłużyło się okropnie. Potem się śpieszyłam i nie zabrałam telefonu. Kotki są juz złapane i czekają u mnie.Przyjedż jak zwykle około 10.00. Jeśli możesz to zapytaj w TOZie czy nie dałoby rady samochodu na piątek. Są kolejne dwie Bardzo Pilne!!!! No i oczywiście jeśli Ty będziesz mogła. Boję sie że urodzą. To wszystko opuszczone działki. Dziś też dwie tam łapałam. Jestem przerażona, że tak dużo sie robi ,a jeszcze tyle czeka. Pozdrawiam.NOT pisze:P.Izo, melduję jutrzejszą gotowość do akcji.
O której mogę przyjechać?
Próbowałam bezowocnie dodzwonić się na Pani komórkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, MruczkiRządzą i 93 gości