Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
Ja tez, ja tez! Bez sadu moze byc. Z trawa i dwoma drzewami, zeby bylo gdzie hamak rozwiesic. Ale garaz byc musi. Nawet jesli ma byc dupny.
maciejowa pisze:Łooooooooooo nie! Jak juz mam miec domek to z garazem. Wiate to sobie postawie jak bede miala przystanek. Wtedy moze okazac sie przydatna.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
JAKI?!
A Ty czego nie kuma?? DUŻY!
bazylica pisze:a tam garaż..... wiata wystarczy
kalair można marzyć ale mnie jest czasem smutno ze nie wiele chciałabym a i tak tego nie mam a inny... nic nie robi a kasą s.a
kinga w. pisze:Wiata w zimie... nie bardzo.
kalair pisze:bazylica pisze:a tam garaż..... wiata wystarczy
kalair można marzyć ale mnie jest czasem smutno ze nie wiele chciałabym a i tak tego nie mam a inny... nic nie robi a kasą s.a
Bazylica,ja mam jednego w nadmiarze-długów.
bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:a tam garaż..... wiata wystarczy
Bazylica,ja mam jednego w nadmiarze-długów.
jak my duzo wspólnego mamy![]()
![]()
![]()
dora750 pisze:Siostra TŻ będzie mieszkać w czymś takim. Właśnie jej narzeczony kończy budowę (w Hiszpanii mieszka, dom buduje w Polsce), chciałabym zobaczyć ich wannę. 30 tysięcy kosztowała![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/adb ... b7b94.html
dora750 pisze:Siostra TŻ będzie mieszkać w czymś takim. Właśnie jej narzeczony kończy budowę (w Hiszpanii mieszka, dom buduje w Polsce), chciałabym zobaczyć ich wannę. 30 tysięcy kosztowała![]()
maciejowa pisze:Toć to wiecej niz moj samochod jest wart!
Tez bym chciala zobaczyc taka wanne..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości