Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:No co?
Do mnie na wystawie przyszły dwie osoby z Warszawy, żeby pomacać kota![]()
Na wystawach najłatwiej się spotkać
redaf pisze:Maria, następnym razem zapakuj ciotki do bagażnika i poproś koty o pilotaż
MariaD pisze:redaf pisze:Maria, następnym razem zapakuj ciotki do bagażnika i poproś koty o pilotaż
Niestety, to był wyjazd bezkoci. Atka miała mnie wystawić w klasie weteranów, ale chyba rakiem się z propozycji wycofała.
Atka pisze:MariaD pisze:redaf pisze:Maria, następnym razem zapakuj ciotki do bagażnika i poproś koty o pilotaż
Niestety, to był wyjazd bezkoci. Atka miała mnie wystawić w klasie weteranów, ale chyba rakiem się z propozycji wycofała.
Bo w zły dzień przyjechałyście. Show był w niedzielę
MariaD pisze:Trochę dla zmiany klimatu.
Pojechałyśmy we 3 (Kicorek, smil i ja) do Łodzi na wystawę kotów. Ja za kierownicą i dwóch pilotów.
Jak się kończy posiadanie więcej niż jednego pilota?
Zażartą dyskusją tych ostatnich nad moim prostym pytaniem przed skrzyżowaniem: "mam jechać w lewo czy prawo?".
Co robi biedny kierowca kiedy nie widzi możliwości osiągnięcia przez nich konsensusu do momentu dojazdu do skrzyżowania?
Zatrzymuje auto na środku jezdni, włącza migacze i cierpliwie czeka aż piloci uzgodnią zeznania (mając nadzieję, że zrobią to szybciej niż pojawi się policja z mandatem za stawanie na zakazie).
A tak w ogóle to po co się jedzie na wystawę do Łodzi?
Kicorek (z Warszawy) pojechał by:
1. od Atki (z Warszawy) odebrać dwie wypchane torby cycników, na przymiarkę których na wystawie nie dał się absolutnie namówić,
2. od osoby (z pod Warszawy) odebrać kuwetę,
3. zabrać dokumenty dla kogoś z Warszawy,
4. doprowadzić pana na stoisku z kocim jedzeniem do frustracji targując jakiś gratis dla swoich miniaturowych devonek (gratisem była torba Puriny do transportu co najmniej MCO)
smil (z Warszawy) pojechała by za moim pośrednictwem ( ja z Warszawy) oddać wylicytowaną broszkę Amice (z Warszawy)
Ja by spotkać dalię i Avian z Poznania.
A dlaczemu?Fri pisze:lepiej nie będę pokazywać tego wątku TŻtowi...![]()
Przywiozę tę torbę do Ciebie, spróbuj w niej upchnąć którąś ze swoich kocicMariaD pisze:(gratisem była torba Puriny do transportu co najmniej MCO)
Kicorek pisze:A dlaczemu?Fri pisze:lepiej nie będę pokazywać tego wątku TŻtowi...![]()
![]()
Chyba zacznę, przynajmniej zarobią na siebieLimLim pisze:Ty zacznij za bilety chłopaków pokazywać
Kicorek pisze:Przywiozę tę torbę do Ciebie, spróbuj w niej upchnąć którąś ze swoich kocicMariaD pisze:(gratisem była torba Puriny do transportu co najmniej MCO)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter, ruda_maupa i 28 gości