maciejowa pisze:Babcine to moje. A to, w ktorym mieszkam, to mojej mamy. Nie moge go ruszyc.
no tez masz babo placek, cholerka to nie wiem jak ci pomóc
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Babcine to moje. A to, w ktorym mieszkam, to mojej mamy. Nie moge go ruszyc.
maciejowa pisze:Tez nie wiem. Dlatego 500000 potrzebujeNa Stokach super osiedle segmentow sie ogłasza. taka chalupa 140 m by nam wystarczyła. Ale kosztuje ponad pol miliona... Chyba jednak pojde zagrac w totka.
bazylica pisze:maciejowa pisze:Tez nie wiem. Dlatego 500000 potrzebujeNa Stokach super osiedle segmentow sie ogłasza. taka chalupa 140 m by nam wystarczyła. Ale kosztuje ponad pol miliona... Chyba jednak pojde zagrac w totka.
a musi być nowe??
może rynek wtórny, są o wiele tańsze
ja bym chciała nie za duży, tak do 150 m domekkinga w. pisze:140m... Faaajne... Mnie na chałupke to by ze 200 000 wystarczyło pewnie. Działka jest. Totek się nie sprawdza - czasem pogrywam. No, mam fuksa jak mam trójkę, ale zgodnie z zasadą Icka...
maciejowa pisze:bazylica pisze:maciejowa pisze:Tez nie wiem. Dlatego 500000 potrzebujeNa Stokach super osiedle segmentow sie ogłasza. taka chalupa 140 m by nam wystarczyła. Ale kosztuje ponad pol miliona... Chyba jednak pojde zagrac w totka.
a musi być nowe??
może rynek wtórny, są o wiele tańsze
Nie musiałoby byc nowe. Stoki mi sie rzucily w oczy, bo oglaszaja sie na Juventusie. W sobote jak czekalam na tramwaj, to mi sie przed oczami reklama swiecila i tak sobie zapamietalam.. Ale nawet jesli mialoby kosztowac 200000 to i tak nie mam tyle. Ziemie tez bysmy wykolowali, ale budowa trwa. Kolowacizny juz dostaje powoli od myslenia o tym wszystkim.
bazylica pisze:ja bym chciała nie za duży, tak do 150 m domekkinga w. pisze:140m... Faaajne... Mnie na chałupke to by ze 200 000 wystarczyło pewnie. Działka jest. Totek się nie sprawdza - czasem pogrywam. No, mam fuksa jak mam trójkę, ale zgodnie z zasadą Icka...
kinga w. pisze:bazylica pisze:ja bym chciała nie za duży, tak do 150 m domekkinga w. pisze:140m... Faaajne... Mnie na chałupke to by ze 200 000 wystarczyło pewnie. Działka jest. Totek się nie sprawdza - czasem pogrywam. No, mam fuksa jak mam trójkę, ale zgodnie z zasadą Icka...
No, tak, uściślę. Chałupkę nie za dużą, a te 200 000 to kaska - pewnie bym się zmieściła. A obok taki dupny garaż!
kinga w. pisze:bazylica pisze:ja bym chciała nie za duży, tak do 150 m domekkinga w. pisze:140m... Faaajne... Mnie na chałupke to by ze 200 000 wystarczyło pewnie. Działka jest. Totek się nie sprawdza - czasem pogrywam. No, mam fuksa jak mam trójkę, ale zgodnie z zasadą Icka...
No, tak, uściślę. Chałupkę nie za dużą, a te 200 000 to kaska - pewnie bym się zmieściła. A obok taki dupny garaż!
maciejowa pisze:kinga w. pisze:bazylica pisze:ja bym chciała nie za duży, tak do 150 m domekkinga w. pisze:140m... Faaajne... Mnie na chałupke to by ze 200 000 wystarczyło pewnie. Działka jest. Totek się nie sprawdza - czasem pogrywam. No, mam fuksa jak mam trójkę, ale zgodnie z zasadą Icka...
I mnie 150 m2 wystarczyloby w zupelnosci. Nawet te 146 na Stokach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MruczkiRządzą, Paula05, R_R i 61 gości