Moderator: Estraven

aga9955 pisze:szykuj sieTylko Justynko bedziemy tym razem we dwie:) Olka nie moze ze wzgledu na Glusia.
Fabie zabierzemy w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje ze da rade.
zabers pisze:aga9955 pisze:szykuj sieTylko Justynko bedziemy tym razem we dwie:) Olka nie moze ze wzgledu na Glusia.
Fabie zabierzemy w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje ze da rade.
Fakt, na jazdę jeszcze trochę mam szlaban, ale pamiętajcie, że cała reszta (w tym zlecenia "dziwne i tajemnicze") cały czas aktualna.
Etka pisze:Ola, kazdy moze sie pomylic.
Ja szukam ludzi z sercem, ale oszusci moga trafic sie wszedzie...nie zawsze sie da dobrze ocenic.
Mam nadzieje ze nigdy sie nie pomyle tak ze zawazy to na zyciu kota.
zabers pisze:Etka, dzięki za zdjęcie Ryszarda. Czekał chłopak, i czekał w tej klatce paskudnej, ale się doczekał! Strasznie się cieszę. I ten koci pałac - cały jego!
Dziewczyny już tu wszystkie chyba napisały, że jesteś po prostu niesamowita. Masz takiego nosa, że pozazdrościć. I tak sobie myślę, że jak Wojtek ma od Ciebie Allegro, to mogę spać spokojnie - byle komu go nie oddasz.![]()
Doczytałam Twój post. Co Ty opowiadasz? Wyczuwasz (nie wiem jak, ale to robisz) domki na kilometr.
I jeszcze ten nadzwyczaj udany bazarek Agi! No, kurczę, 10 maja dniem dobrych wiadomości.
honda11 pisze:zabers pisze:... No, kurczę, 10 maja dniem dobrych wiadomości.
to do tych dobrych wiadomości jeszcze dorzucę tę, że z drugiej edycji allegro wpłynęło (brakuje jeszcze 1 wpływu, ale to nic) 320 zł., jutro robię przelew na FKP
honda11 pisze:zabers pisze:Etka, dzięki za zdjęcie Ryszarda. Czekał chłopak, i czekał w tej klatce paskudnej, ale się doczekał! Strasznie się cieszę. I ten koci pałac - cały jego!
Dziewczyny już tu wszystkie chyba napisały, że jesteś po prostu niesamowita. Masz takiego nosa, że pozazdrościć. I tak sobie myślę, że jak Wojtek ma od Ciebie Allegro, to mogę spać spokojnie - byle komu go nie oddasz.![]()
Doczytałam Twój post. Co Ty opowiadasz? Wyczuwasz (nie wiem jak, ale to robisz) domki na kilometr.
I jeszcze ten nadzwyczaj udany bazarek Agi! No, kurczę, 10 maja dniem dobrych wiadomości.
to do tych dobrych wiadomości jeszcze dorzucę tę, że z drugiej edycji allegro wpłynęło (brakuje jeszcze 1 wpływu, ale to nic) 320 zł., jutro robię przelew na FKP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Zeeni i 69 gości