A jakie doopeczki! wow!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie popołudniową porą![]()
Takie wydarzenia jak dzisiejsze wprowadzają mnie w zakłopotanie i powodują że powody drapania sie Kropusi stają sie dla mnie jeszcze większą niewiadomą .
Otóż dziś pannica sie nie drapie![]()
![]()
a ranka na jej główce jest cały czas zasklepiona , jest to tym bardziej dziwne że przespawszy stosowną porę nie dałem jej dziś zwyczajowych pastylek
.
Niedawno obie panny znów sie o coś pokłóciły ale i tym razem Kropusia pokazała koleżance kto tu rządzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
No wiesz Buborku dla mnie to zupełnie nowe zjawisko ... jak to określiłeś... prawdziwa kobieca ''miłość''![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
bubor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
No wiesz Buborku dla mnie to zupełnie nowe zjawisko ... jak to określiłeś... prawdziwa kobieca ''miłość''![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
(czyli wyrywanie sobie kłaków i podgryzanie gardziołkow )![]()
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
![]()
Chciałabym to zobaczyć!![]()
bubor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
![]()
Mruczka78 pisze:bubor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zdawać by się mogło, że to takie spokojne i ułożone pannice![]()
A ja myślałam,że one się przytulają ,a nie kłaki wyrywają
gattara pisze:Jakie charakterne dziewuszki, a tak niewinnie wyglądają
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:To tylko objawy prawdziwie kobiecej " miłości " w wykonaniu Kropusi i Dolores![]()
![]()
![]()
w kocim wykonaniu ...
![]()
Chciałabym to zobaczyć!![]()
No niestety Kalair , cała akcja rozgrywała sie za szafką rtv więc jedyne co mi pozostało to uwiecznić szamoczące sie doopki i wijące sie ogonki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 168 gości