Mam wrażenie, że one siedziały, gdzieś na jakimś piachu, bo na bank nie na kocyku

Dobrze, że jedzą, bawią się, rozwijają się

mamusia jest b. dobrą mamusią, ale ja jej daję odpocząć od dzieci, wtedy sobie chodzi lub śpi bez bagażu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a coś z puszką nie takmunabrava pisze:Śliczności![]()
U nas dalej szaleństwo. W tygodniu przy okazji kontroli zapytam o to usuwanie kamienia. Jak jej wrzuciłam kilka chrupek do puszki, to część odcedziłaO zaglądnięciu do pyszczka mogę zapomnieć. Chyba faktycznie to może boleć. I ciągle z wywalonym ozorkiem biega.
A wczoraj z TŻtem widzielim MruczeńkęNastępne śliczności
MaryLux pisze: Zapraszam na spotkanie kociarzy zrzeszonych i niezrzeszonych do 4 Pór Roku, 10 maja (niedz).
MaryLux pisze:Dojazd łatwy - należy jechać Wyszyńskiego prosto-prosto, skręcić w prawo w Jaracza - między stację benzynową a myjnię, zaparkować. Potem wejść po schodkach przy czerwonym budynku (tym przy Shellu) i podreptać tym "podestem", minąć lecznicę wet. - i już.
MaryLux pisze:Osoby "tramwajowe" wysiadają z 6, 11 lub 23 na przystanku Mosty Warszawskie, Shella stamtąd widać. Autobusowe - jadą A, N lub 128 do przystanku Damrota, dalej spacerkiem w kierunku jazdy - aż do myjni/Shella.
Mruczeńka1981 pisze:a coś z puszką nie tak![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, fruzelina, Google [Bot] i 54 gości