zabers pisze:aga9955 pisze:zabers pisze:"Mała Czarna" na gwałt potrzebuje DT.
Spokojna i rezolutna. Jeśli nic się nie zmieni, jutro wraca do przytuliska.
Ma ktoś wolny "kawałek podłogi"?
![]()
![]()
![]()
zdrowa testy ujemne.....prosze..
BARDZO PILNE!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:aga9955 pisze:zabers pisze:"Mała Czarna" na gwałt potrzebuje DT.
Spokojna i rezolutna. Jeśli nic się nie zmieni, jutro wraca do przytuliska.
Ma ktoś wolny "kawałek podłogi"?
![]()
![]()
![]()
zdrowa testy ujemne.....prosze..
BARDZO PILNE!
Blond Tornado pisze:Właśnie jestem po rozmowie- dom gotowy będzie w przyszły weekend- Aga- dałam Twój numer Pani Ani- zadzwonić do niej możesz i spokojnie obgadacie przyjazd jeśli Paproch będzie gotowyAdres Ci wyślę na pw.
Dziękuję za wszystko Dziewczyny
marinella pisze:
czy ona potrzebuje izolatki?
Jak paproch zwolni miejsce to możemy my ją zabrać ale to dopiero w przyszłym tygodniu....
marinella pisze:Dobra czas na męską decyzję
weźmiemy ją
Jakoś się pomieścimy
w razie czego wezmę klatkę wystawową ale sądzę że nie bedzie to konieczne.
w jakich godzinach można ją przetransportowac ?
aga9955 pisze:marinella pisze:
Jak paproch zwolni miejsce to możemy my ją zabrać ale to dopiero w przyszłym tygodniu....
Nie Ona nie potrzebuje izolatki. Jest zdrowa. Ma negatywne testy na wirusowki, jest przymilna i gadatliwa jak Paproch. Nie ma kataru. Jutro podjade do lecznicy i zapytam sie dokladnie o jej stan zdrowia.
Ja niestety mam zajeta lazienke przez Szylke dzikusice...pokoj syna tez bo siedzi w nim Miska ktora leje koty.
Kurcze nie mam pomyslu.
Ania_NSP pisze:aga9955 pisze:marinella pisze:
Nie Ona nie potrzebuje izolatki. Jest zdrowa. Ma negatywne testy na wirusowki, jest przymilna i gadatliwa jak Paproch. Nie ma kataru. Jutro podjade do lecznicy i zapytam sie dokladnie o jej stan zdrowia.
Ja niestety mam zajeta lazienke przez Szylke dzikusice...pokoj syna tez bo siedzi w nim Miska ktora leje koty.
Kurcze nie mam pomyslu.
Jeśli jutro Gangster Rysiek pojedzie do Swoich (wczesnym popołudniem) to mogę Małą Czarną przetrzymać przez tydzień z moją Trójką. Dobrze, że nie trzeba jej izolować.
Ania_NSP pisze:Mała Czarna do odjazdu Paprocha może zamieszkać z nami
Ania_NSP pisze:Ania_NSP pisze:Mała Czarna do odjazdu Paprocha może zamieszkać z nami
Albo aż pójdzie do DS
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat i 73 gości