Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:No nie moge - kot na poslaniu tego ostrego psa obronnego?A co na to Desta?
![]()
Pamelka slodziutka jest, siostra blizniaczka BajciBardzo lubie takie trikolorki. No i tunel odlotowy, jak to jest mozliwe, ze tylko Karmelek na niego leci? Ale ma chociaz chlopak ubaw
kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
kristinbb pisze:kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
No dobra , dobra...
widzę Kalair...![]()
Witaj Palatynka...
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
No dobra , dobra...
widzę Kalair...![]()
Witaj Palatynka...
No! Od razu się czuję dowartościowana!Żeby jakiś smoczek był ważniejszy..do czego to dochodzi!
![]()
![]()
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
No dobra , dobra...
widzę Kalair...![]()
Witaj Palatynka...
No! Od razu się czuję dowartościowana!Żeby jakiś smoczek był ważniejszy..do czego to dochodzi!
![]()
![]()
![]()
No co ...![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
No dobra , dobra...
widzę Kalair...![]()
Witaj Palatynka...
![]()
![]()
![]()
No co ...![]()
No nic![]()
Masz jajo. Klik!
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:No przepraszam, ja też tu jestem!![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociuniu!
Palatynka
No dobra , dobra...
widzę Kalair...![]()
Witaj Palatynka...
![]()
![]()
![]()
No co ...![]()
No nic![]()
Masz jajo. Klik!
![]()
klik...
dobranoc..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 54 gości