Tak jest! Mój ogrodowy Bury jest słodkim stworzeniem, no do rany przyłóżAnuk pisze:Wielbłądzio pisze:Widzisz Moniczko, bo wszystkie marmurki to podłe bestie, a nie mówiłam?
Podłe kalumnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak jest! Mój ogrodowy Bury jest słodkim stworzeniem, no do rany przyłóżAnuk pisze:Wielbłądzio pisze:Widzisz Moniczko, bo wszystkie marmurki to podłe bestie, a nie mówiłam?
Podłe kalumnie!
Wielbłądzio pisze: Niech no tylko znajdę jelenia, który wprowadziłby się tu na dwa dni do Drani
Wielbłądzio pisze:Tak naprawdę to nie wiem czy na trzeźwo, robiła to w końcu na wątku a nie osobiście, kto ją wie, co była wtedy uprzednio wydudniła lub/i wypaliła(...)
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami) np. Kalair
...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się, trzeba natychmiast uzupełnić te braki
!!!
Ale że niby co?Mam Kretki-one są za wszystkie koty
![]()
Czarne też!![]()
kalair pisze:Wielbłądzio pisze: Niech no tylko znajdę jelenia, który wprowadziłby się tu na dwa dni do Drani
Casting najpierw zrób!![]()
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami) np. Kalair
...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się, trzeba natychmiast uzupełnić te braki
!!!
Ale że niby co?Mam Kretki-one są za wszystkie koty
![]()
Czarne też!![]()
Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie :wink: , ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze: Niech no tylko znajdę jelenia, który wprowadziłby się tu na dwa dni do Drani
Casting najpierw zrób!![]()
Casting na jelenia? No bez jaj
... A poza tym nie sądzę, żeby jeleni ustawiło się w kolejce całe stado, pewnie nie będzie trzeba wybierać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości