PIOTRKOWSKIE KOTY: domy tymczasowe na cito

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 22:57

pozdrawiam PT i wasze koteczki
:lol: :lol: :lol:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Sob maja 09, 2009 15:07

Podniosę sobie...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 09, 2009 17:35

Cameo pisze:Podniosę sobie...

to podnieśmy razem :D :D :D

bazylica

Post » Sob maja 09, 2009 20:02

Dziękuję za zaglądanie na wątek moich kociaków. Nadal nie mam internetu i trudno mi systematycznie pisać...

Niestety zmieniły się zasady moich odwiedzin w schronisku. Pani dyrektor stwierdziła, że z przyczyn organizacyjnych (tzn. wtedy gdy w schronisku jest kierownik, który orientuje sie najlepiej w sytuacji kotów) mogę przychodzić do schroniska do godziny 15.00, najpóźniej szesnastej (czyli wtedy, gdy pracuję :? ). Czekam na odpowiedź, czy będę mogła przychodzić w weekendy, bo jeśli nie weekendy, to nic mi już nie zostaje... :(

No i nadal nie mam podpisów pod listami do prasy...

Dostałam za to regulamin i wniosek "małych grantów" i zamierzam coś napisać dla schroniska...uda się nie uda, spróbować trzeba :) Wiem, że wiele schronisk uczestniczy w tym konkursie. Czy jest tu ktoś, kto ubiegał się o taki "mały grant"? To trochę jak zdradzanie tajemnic służbowych, ale może ktoś się nade mną zlituje i da parę wskazówek :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob maja 09, 2009 20:11

Dama Ya pisze:Dziękuję za zaglądanie na wątek moich kociaków. Nadal nie mam internetu i trudno mi systematycznie pisać...

Niestety zmieniły się zasady moich odwiedzin w schronisku. Pani dyrektor stwierdziła, że z przyczyn organizacyjnych (tzn. wtedy gdy w schronisku jest kierownik, który orientuje sie najlepiej w sytuacji kotów) mogę przychodzić do schroniska do godziny 15.00, najpóźniej szesnastej (czyli wtedy, gdy pracuję :? ). Czekam na odpowiedź, czy będę mogła przychodzić w weekendy, bo jeśli nie weekendy, to nic mi już nie zostaje... :(

Dostałam za to regulamin i wniosek "małych grantów" i zamierzam coś napisać dla schroniska...uda się nie uda, spróbować trzeba :) Wiem, że wiele schronisk uczestniczy w tym konkursie. Czy jest tu ktoś, kto ubiegał się o taki "mały grant"? To trochę jak zdradzanie tajemnic służbowych, ale może ktoś się nade mną zlituje i da parę wskazówek :D

chyba żartuje sobie??????
czyżby coś jej się nie spodobało???

bazylica

Post » Sob maja 09, 2009 20:18

bazylica pisze:

Twierdzi, że chce współpracować. Mnie się wydaje, że problem polega na tym, że rozmijają nam się wizje tej współpracy. Muszę się z nią dogadać, nie mam wyjścia, jeśli chcę tam chodzić.

Dama Ya

Post » Sob maja 09, 2009 21:18

Dama Ya pisze:
bazylica pisze:

Twierdzi, że chce współpracować. Mnie się wydaje, że problem polega na tym, że rozmijają nam się wizje tej współpracy. Muszę się z nią dogadać, nie mam wyjścia, jeśli chcę tam chodzić.

Zycze powodzenia bo one czekaja na kazda pomoc , wspólnymi siłami można o wiele więcej zdziałać .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 10, 2009 10:01

bazylica pisze:
Dama Ya pisze:Dziękuję za zaglądanie na wątek moich kociaków. Nadal nie mam internetu i trudno mi systematycznie pisać...

Co za bezsens :roll: :roll: :roll: To się nadaje do prasy :!:
Dama Ya jak można Ci pomóc? Może porozmawiaj z Iskrą666, coś Ci podpowie... Bardzo, bardzo trzymamy kciuki - kryzysy precz!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie maja 10, 2009 12:17

Na razie muszę się skupić na szukaniu wolontariuszy, robieniu zdjęć i ogłoszeń kotom, pisaniu projektu na "Mały grant" i zbiórce pieniążków na klatki posterylkowe.

Korciaczki, jak byście chciały pomóc, to może gdzieś ogłoszenie Zibiego wrzucicie? Bo ja do tej pory zrobiłam tylko kilka...

Tu są zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tekst ogłoszenia Zibiego:

Spragniony ludzkich czułości nastolatek, z pełnym ufności i miłości spojrzeniem czeka na swoją szansę w piotrkowskiej kociarni.
Zibi, bo tak ma na imię, jest typowo domowym, łagodnym pupilem, non stop barankującym i desperacko zabiegającym o odrobinę uwagi i pieszczot człowieka. Wystarczy raz spojrzeć w jego okrągłe oczy, żeby już nigdy nie przestać o nich myśleć. Wystarczy raz usłyszeć jego pomiałkiwania i mruczanki, żeby już nigdy się z nimi nie rozstać!
Zibi ma idealne warunki do tego, by zostać wspaniałym "kanapowcem" i wiernym towarzyszem człowieka.
Nie pozwól, by za kratami schroniska zgasła jego wiara w człowieka...

Imię: Zibi
Umaszczenie: buro-biały
Rasa: dachowiec
Kastracja: przed adopcją zostanie wykastrowany i zaszczepiony
Stosunek do innych kotów: pozytywny
Miejsce pobytu: kociarnia - Schronisko dla zwierząt w Piotrkowie Trybunalskim
Dowóz: województwo łódzkie
Kontakt: tel. sześć zero pięć cztery cztery osiem siedem cztery cztery, e-mail: dagag[małpa]poczta.onet.pl

Wiem, że ten numer i mail śmiesznie wyglądają, ale to zawsze jakieś zabezpieczenie przed spamem

W następnym tygodniu przygotuję jeszcze fotki i opisy dla Albinka i jego rodzeństwa.

Dama Ya

Post » Nie maja 10, 2009 12:19

No i możecie dziewczyny rozpuszczać ploty o moim bazarku :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92447&start=0

Dama Ya

Post » Nie maja 10, 2009 18:38

Wysylamy Zibiego do gazet metro i na CafeAnimal :ok:
Wolontariusze poszukiwani!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie maja 10, 2009 19:24

Korciaczki pisze:Wysylamy Zibiego do gazet metro i na CafeAnimal :ok:
Wolontariusze poszukiwani!

Dziękuję pięknie!

Dama Ya

Post » Nie maja 10, 2009 19:49

Kotki super - i serce się kroi, że tak mało chętnych do pomocy.

Trzymam kciuki za DAMA YA :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie maja 10, 2009 22:43

na razie tylko dobrym słowe mogę Ci pomóc
mam nadzieje że z czasem to się zmieni

bazylica

Post » Pon maja 11, 2009 6:59

Chyba będę musiała zrobić sobie wycieczkę do Łodzi :D . Chętnie zobaczyłabym łódzkie schronisko i spotkała się z kocimi wolontariuszkami. Czy jest szansa, żebyście znalazły dla nas (mnie i męża) odrobinę czasu i dały parę wskazówek dotyczących organizacji kociarni, wolontariatu itp.

Dama Ya

[poprzednia][następna]