kinga w. pisze:Wyglądałaby jak kobieta a nie jak dragon.![]()
Zobacz na subtelny pyszczek Miyuki... No, pod warunkiem że akurat nie patrzy niecenzuralnie.
Zaraz tam dragon..Czy Ona moje dragonki przypomina? Słodziaczek..
A ktoś patrzy niecenzuralnie?
Moderator: Estraven
kinga w. pisze:Wyglądałaby jak kobieta a nie jak dragon.![]()
Zobacz na subtelny pyszczek Miyuki... No, pod warunkiem że akurat nie patrzy niecenzuralnie.
Tak. Czasem jej spojrzenie mówi "spier...j" i to nie wymaga tłumaczenia.kalair pisze:kinga w. pisze:Wyglądałaby jak kobieta a nie jak dragon.![]()

kinga w. pisze:Tak. Czasem jej spojrzenie mówi "spier...j" i to nie wymaga tłumaczenia.kalair pisze:kinga w. pisze:Wyglądałaby jak kobieta a nie jak dragon.![]()
Czy ja kiedyś narzekałam że Miyuki nie chce na kolana?
Odwołuję - to były piękne czasy. Właśnie nie mogę jej sie pozbyć - wraca jak na krótkiej gumce, a mnie już doopsko zdrętwiało
no niby tak, ale żeby ona sie mogła wygodnie umościć z całym swoim kilometrażem to ja musze wyprostowane nogi połozyć na łóżku... Zapomnij żeby zmienić pozycję. No i doopsko mi storgło.kalair pisze:No żesz chyba Ci na doopce nie siedzi!Kolana powinny Ci zdrętwieć!
![]()

kalair pisze::lol:![]()
Biedactwo..

kinga w. pisze:Taaak... Tak mi róbcie... Miziajcie swoim współczuciem - to znieczula cierpiące doopsko.Biedna ja, uciemiężona kocią namolnością...
O, ja nieszczęśliwa!!

kinga w. pisze:Jeeeszczeeee...![]()
![]()
![]()
Potwór piegowaty zlazł. Jestem wolna!!
Zasiadł za to przed telewizorem. Tyłem do ekranu i gapi sie na mnie. Starannie zasłania ekran.
Ale ja mam telewizor! Z kotem na tle ekranu... Piegowaty łysy biały potwór!kalair pisze:I dobrze! Też nie mam telewizora!![]()
![]()

kinga w. pisze:Ale ja mam telewizor! Z kotem na tle ekranu... Piegowaty łysy biały potwór!kalair pisze:I dobrze! Też nie mam telewizora!![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 18 gości