Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Gotuje rosołek ,taki mieszany drób ,cielęcina ,kawałek wołka ..świeża włoszczyzna ,to nic że niezdrowa ,ale tak pięknie pachnie
zrobię Serniczku dwie szklanki w jednej rosołek z kaszą manną w drugiej ogórkową...
niech tylko zje...
muszę kupić małe termosiki .
i chyba wezmę bilet tyg. bez sensu codziennie kupować i przepłacać
spytam w PKS o miesięczny.
wczoraj we Włochach była kraksa ,delikatna ,dwie kobiety się pukneły...oczywiście zrobił się korek z dwóch stron ulica nieprzejezdna ,trąbienie ,wyzwiska ,krzyki ..gniew a ta kobieta bezradna jak dziecko bo strzeliła poduszka powietrzna ,zablokowała się kierownica ,szok...i nikt do pomocy ,stali tak w kilkadziesiąt samochodów ,co któryś się urwał reszta paliła się ze złości ,drwin i docinków o epitetach nie wspominając...
podeszłam do kobiety ,spytałam czy pomóc w zepchnięciu ,bo przecież na to czekała ,obie pchałysmy na oczach kilkudziesięciu samochodów i nikt ,żaden facet nie podniósł tyłka...
w ostatniej chwili dołączył do nas mężczyzna i wiadomo poszło sprawniej...po paru chwilach nie było śladu po korku .
i tu warto zanucić sobie piosenkę Danusi Rin ..Gdzie ci mężczyzni
dorcia44 pisze:...spytam w PKS o miesięczny.
dorcia44 pisze:
podeszłam do kobiety ,spytałam czy pomóc w zepchnięciu ,bo przecież na to czekała ,obie pchałysmy na oczach kilkudziesięciu samochodów i nikt ,żaden facet nie podniósł tyłka...
w ostatniej chwili dołączył do nas mężczyzna i wiadomo poszło sprawniej...po paru chwilach nie było śladu po korku .
i tu warto zanucić sobie piosenkę Danusi Rin ..Gdzie ci mężczyzni
dorcia44 pisze:...Asia_K jeżdzę Arką lub Mini Busem cokolwiek trafi mi się na Śródborów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], PortaMrs i 54 gości