som som, trochę zdechnięci bo mieli urwanie głowy. Cały zeszły tydzień bawiłam się w unijną papierkologię
Koteczki maja się wyśmienicie, w związku z letnią atmosferą i brakiem dużych w domu robią sobie białe noce a ja snuję plany krwawego mordu na zwierzątkach

Ostatnio praktykujemy nocne przetasowania i zamykanie losowego kota w przedpokoju, bo nie ma co się łudzić, ze jest tylko jeden sprawca. Wariują w przybliżonych konfiguracjach:
-Po naszym zaśnięciu Ineczka zachęca Mechatego do radosnego tratowania właścicieli na zmianę z rozszarpywaniem fotela na kawałeczki, przy okazji można tez zahaczyć o drzwi do łazienki coby hałasu narobić.
-potem Mechaty znajduje bombkę i turla ja po całym mieszkaniu robiąc łomot jak drużyna hokeistów
-po zabraniu bombki męczy Inkę za co ląduje w więzieniu czyt. przedpokoju
-następnie Elvisek ma ochotę skorzystać z kuwety w związku z tym aktywnie pobudza perystaltykę na rożne sposoby: skacząc po meblach, mordując Inke, lejąc Mechatego (o ile nie jest zamknięty), pijąc wodę na zmianę z praniem wody łapą coby odpowiednio rzadka była oraz wydając wojownicze okrzyki.
-potem muszę wstać i usunąć źródło smrodu
-następuje runda honorowa Elvisa po mieszkaniu i dalsza zabawa w hałasowanie bo czuje się już lekki jak piórko
-jak mu się znudzi wybijanie dziury do sąsiadów skacząc z drapaka to zabiera się za mordowanie Inki
-następnie idzie spać a nasza dama zaczyna demolować mieszkanie przez co trafia do wiezienia zamiast Mechatego...chyba, że zrobi to zaspany TŻ to futra lądują razem w wiezieniu, przez przypadek
- muszę wstać i uwolnić jednego kota z przedpokoju coby się nie pozabijały, bo wrzaski męczonej Inki słychać w sąsiednim bloku
-Mechaty wdzięczny za uwolnienie przychodzi się poprzytulać... o jego technikach przytulania się już kiedyś pisałam
-gdy wreszcie udaje mi się zapaść w głębszy sen...dzwoni budzik, ewentualnie chwilę wcześniej na łóżko wskakuje Elvisek i chodząc nam po głowach szuka bliżej nie zidentyfikowanej zabawki.
ostatnio wstawałam w nocy około 15 razy...
itp. itd.
komu, komu zwierzątko