» Pt maja 08, 2009 10:04
Mały sie nudzi, przedtem był w pomieszczeniu z innymi kastrowanymi kotami i je zaczepiał. Teraz, po wypuszczeniu dziczków został sam i nie pozwala nam wyjść od siebie, cały czas prosi o głaski i zabawę.
Jak on się świetnie bawi.
Dziewczyny mam prośbę o podnoszenie jego wątku na kociarni.
Haker wczoraj był dzielny u wetki, ale jest coraz mniej zadowolony w wizyt. Ale gardło i krtań wygląda dużo lepiej. Za tydzień ostatni zastrzyk. Ale już chyba sobie do pysia nie pozwoli zagladnąć, już wczoraj pokazał jak ładnie potrafi zacisnąć szczęki. Tylko duże doświadczenie cioci pozwoliło na szybki look.
Dzisiaj mamy słońce i ciepło. Haker i Pysia korzysta z tego, że jestem teraz w domu i wygrzewają się na słońcu na balkonie. Niestety sielankę zakłócają prace rozbiórkowe pod naszymi balkonami, nareszcie likwidują te paskudny plac zabaw na którym zamiast dzieci wieczorami i nocą młodzież robiła popijawy i ogniska itp.
A teraz znikam z forum. Aga ma jutro urodziny , a jak wiecie u mnie weekendy zawalone, po pracy (kończę tradycyjnie o 20.00) będę maiła gości - na szczęście tylko najbliższa rodzinka. Dzisiaj Aga robi imprezę dla przyjaciół i znajomych, ale to w pubie. Maja taki zwyczaj, że gospodarz stawia po piwie lub drinku i trochę jedzonka resztę każdy we własnym zakresie.