Etka pisze:Lusia po dwoch dawkach, potem nerkowa Zuzia Karotki ( na krotko bo kicia umarla). Ja jestem z dzialania Peritolu zadowolona i wole go stosowac niz relanium bo nie oglupia kota.
Asia kupilas to bez recepty? bo jesli tak to normalnie rece mi z moja apteka opadna.
Tak Jowitko, kupilam bez recepty, ale Panie wiedza, ze ja prawie wszystko dla kotow kupuje. A poza tym wystarczy na mnie spojrzeć, zeby sie domyslic, ze lykac Peritolu nie bede
Staram sie od rana zachowac brode w gorze... Niestety Anielka bez zmian, tylko coaraz slabsza... Wczoraj i dziasiaj znalazlam takie mocno zolte sioo na poslanku, moze to od karmy- je conva w proszku, a On w polaczeniu z woda z czasem zolknie.
Dzisiaj powiem wetowi, ze podam Peritol. Teraz juz nie moze protestowac, nie ma nic do stracenia.
Co Wam moge napisac... moze to, ze umieram ze strachu i ze kocham Anielke tak mocno, jak tylko potrafie i ze bede walczyc do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Slijcie prosze, cieple musli dla mojej Ptaszynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!