fajne są takie wizyty
i cieszy mnie fakt że osoba od której wzięłąm kotka jest bardzo sympatyczna i takaże można pogadać o wszystkim i o niczym
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Czeeeść... Wstały... Pożarły... Szaleją... Pasi wynieść smieci... NIE CHCE MI SIĘ NIC!!
maciejowa pisze:Bry. Mru nalał mi do łózka. Pod koldre. Nie wiem jak o to zrobil. Koldra mokra od spodu i wielka plama na przescieradleMyslalam, ze to moj mlodszy syn, ale nie. Starszy nie. TŻ nie. I ja tez nie. Zostaje kot
Nie wiem jakim cudem zlał sie w tym miejscu...
bazylica pisze:maciejowa pisze:Bry. Mru nalał mi do łózka. Pod koldre. Nie wiem jak o to zrobil. Koldra mokra od spodu i wielka plama na przescieradleMyslalam, ze to moj mlodszy syn, ale nie. Starszy nie. TŻ nie. I ja tez nie. Zostaje kot
a skąd wiesz że nie oni?????
moze TZ ma nocne moczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:bazylica pisze:maciejowa pisze:Bry. Mru nalał mi do łózka. Pod koldre. Nie wiem jak o to zrobil. Koldra mokra od spodu i wielka plama na przescieradleMyslalam, ze to moj mlodszy syn, ale nie. Starszy nie. TŻ nie. I ja tez nie. Zostaje kot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yyyyyy, chyba bym zauwazyla wczesniej![]()
kinga w. pisze:maciejowa pisze:bazylica pisze:maciejowa pisze:Bry. Mru nalał mi do łózka. Pod koldre. Nie wiem jak o to zrobil. Koldra mokra od spodu i wielka plama na przescieradleMyslalam, ze to moj mlodszy syn, ale nie. Starszy nie. TŻ nie. I ja tez nie. Zostaje kot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yyyyyy, chyba bym zauwazyla wczesniej![]()
Niekoniecznie... A jak to jest nerwowa reakcja na pojawienie sie w domu konkurencji w postaci kota??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości