Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2009 20:17

Asiu jak się Jeżyk miewa....apetyt ma, siusiu, qpka jest???
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw maja 07, 2009 21:01

Petka-P1 pisze:Asiu jak się Jeżyk miewa....apetyt ma, siusiu, qpka jest???

Jerzyk ma sie niezle, ale niestety qoopala jeszcze nie bylo. Musze mu podac strzykawke cieczy na przeczyszczenie. Na szczescie ladnie robi sioo, je mniej niz bym chciala, ale je- to najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leniuchuje w klatce pod lampa i mam nadzieje, ze ten wypoczynek bardzo dobrze mu zrobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam tez ogromna nadzieje, ze wyniki "nerkowe" nie beda bardzo pogorszone!!!!!!!!!!!!!!!! I ciagle nie moge sobie wybaczyc, ze okazalam sie taka idiotka... Najwazniejsze jednak, ze Jerzyk zyje :!: :!: :!:
Smutno potwornie u nas i boje sie, ze to tez ma wplyw na jego stan. Bardzo staram sie byc dzielnym klawiszem opiekujacym sie tymczasowo aresztowanym Rudzielcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 07, 2009 21:07

Asiu-on ma teraz mało ruchu,stres i leki swoje zrobiły -i stąd pewnie brak kupala,ale jak mu dasz parafinki to pewnie i ten prezent dostaniesz :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 07, 2009 21:10

kropkaXL pisze:Asiu-on ma teraz mało ruchu,stres i leki swoje zrobiły -i stąd pewnie brak kupala,ale jak mu dasz parafinki to pewnie i ten prezent dostaniesz :lol:

Tak Kasiu, bardzo na ten prezent licze:))) Weci mowia, ze mam sie spodziewac sraczusi :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 07, 2009 21:15

Mała sraczusia czasem potrafi wywołac wielką radość! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 07, 2009 21:17

jerzykowka pisze:
kropkaXL pisze:Asiu-on ma teraz mało ruchu,stres i leki swoje zrobiły -i stąd pewnie brak kupala,ale jak mu dasz parafinki to pewnie i ten prezent dostaniesz :lol:

Tak Kasiu, bardzo na ten prezent licze:))) Weci mowia, ze mam sie spodziewac sraczusi :oops:

i to chyba będzie pierwsza sraczusia która Cię ucieszy :lol: :lol:
Pozdrawiam gorąco, trzymajcie się cieplutko :lol: :lol: :lol:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt maja 08, 2009 10:17

hehehe.....życzymy sraczusi, ale takiej delikatnej :twisted: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 08, 2009 10:51

magdaradek pisze:hehehe.....życzymy sraczusi, ale takiej delikatnej :twisted: :ok:

taaaaaa takiej zdrowotnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bazylica

Post » Pon maja 11, 2009 7:56

cisza u Jerzyka... mam nadzieję że lepiej się juz czuje

bazylica

Post » Pon maja 11, 2009 8:24

widzialam Jerzyczka, narazie mieszka w klatce, tak jak przykazal wet.
Wydaje mi sie ze dobrze, ale jutro bedzie wiadomo dokladnie jak nereczki bo Asia jutro bedzie robic badania krewki.

Sioo i koo ladne w kuwetce byly.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon maja 11, 2009 8:26

myślę, że Jerzyk ok.......ja bym chciała wiedzieć, jak Asia nasza kochana się czuje......bidulka....tyle przeszła.....Asiu pamiętaj, jesteśmy z Tobą.....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 11, 2009 8:34

Etka pisze:widzialam Jerzyczka, narazie mieszka w klatce, tak jak przykazal wet.
Wydaje mi sie ze dobrze, ale jutro bedzie wiadomo dokladnie jak nereczki bo Asia jutro bedzie robic badania krewki.

Sioo i koo ladne w kuwetce byly.

to dobrze że z nim chociaż lepiej bo Asia całkiem by się załamała
trzymam kciuki za nich

bazylica

Post » Śro maja 13, 2009 21:34

Czy już wiadomo, jak nerki Jerzyka?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw maja 14, 2009 18:17

anna57 pisze:Czy już wiadomo, jak nerki Jerzyka?

Dopiero dzisiaj dotarlismy do weta, wczesniej nie bylam w stanie, a ze Jerzyk czul sie dobrze, to dalam sobie czas na zebranie sil :oops:
Moj kochany urwis ma bardzo dobre wyniki morfologii (nie ma tez zadnego stanu zapalnego, co oznacza, ze po wypadku wrocil do normy!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyniki biochemii beda jutro ok. 13.00- musza byc dobre :!: Napisze jutro.
Wiekszosc z Was wie, ze moja ukochana Anielcia ['] odeszla (FIP)- dziekuje Wam calym sercem za wszelkie wsparcie :!: :!: :!: Nie moge jeszcze zajrzec do jej watku, pisac na forum tez jeszcze nie bardzo...
Bez Was byloby jeszcze trudniej, nieznosnie...
Sciskam Was goraco wraz z moim dzielnym Rudzielcem i cala reszta Ukochań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze nic im nie grozi...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 14, 2009 18:20

Asiu :1luvu: jak dobrze że jesteś :1luvu:

Trzymam kciuki za zdrowie ryżego Jerzola!!!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]