Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Jak chcesz ją "odświeżyć" to kup puder dla kotów i przesyp obficie futerko, wmasuj i wyczesz. Ogona nie czesz, tylko wytrzep, trzymając za koniuszek.
dalia pisze:MariaD pisze:Jak chcesz ją "odświeżyć" to kup puder dla kotów i przesyp obficie futerko, wmasuj i wyczesz. Ogona nie czesz, tylko wytrzep, trzymając za koniuszek.
potrząsając kotem wiszącym głową w dól![]()
![]()
![]()
sorki Maria, ale tak mi sie nasunęlo
MariaD pisze:dalia pisze:MariaD pisze:Jak chcesz ją "odświeżyć" to kup puder dla kotów i przesyp obficie futerko, wmasuj i wyczesz. Ogona nie czesz, tylko wytrzep, trzymając za koniuszek.
potrząsając kotem wiszącym głową w dól![]()
![]()
![]()
sorki Maria, ale tak mi sie nasunęlo
![]()
dalia, Ty okrutnico!
![]()
Widziałam na wystawie kotów takie "odświeżanie" persa, co prawda trzymanym na rękach, ale i tak robiło wrażenie.
jolciaa113 pisze:Mogę dać Maszeńce trochę jogurtu naturalnego? bo nie wiem czy przypadkiem nie będzie luźnego qoopala potem
Ruach pisze:jolciaa113 pisze:Mogę dać Maszeńce trochę jogurtu naturalnego? bo nie wiem czy przypadkiem nie będzie luźnego qoopala potem
możesz, i troche kwaśnej smietanki możesz,
ale potem poobserwuj, jak z tym kupalem...
Basiao pisze:Ruach pisze:jolciaa113 pisze:Mogę dać Maszeńce trochę jogurtu naturalnego? bo nie wiem czy przypadkiem nie będzie luźnego qoopala potem
Nigdy nie bylo problemów, nawet po owocowym.
jolciaa113 pisze:Basiao pisze:Ruach pisze:jolciaa113 pisze:Mogę dać Maszeńce trochę jogurtu naturalnego? bo nie wiem czy przypadkiem nie będzie luźnego qoopala potem
po owocowym?ta kruszynka cały czas mnie zadziwia
dalia pisze:jolciaa113 pisze:Basiao pisze:Ruach pisze:jolciaa113 pisze:Mogę dać Maszeńce trochę jogurtu naturalnego? bo nie wiem czy przypadkiem nie będzie luźnego qoopala potem
po owocowym?ta kruszynka cały czas mnie zadziwia
no przecież - wiśnia i truskawka najlepsza, cytrusowych koty nie lubią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 111 gości