Smutaskowo Dorci44 - 17.05.09 Grześ (') POŻEGNANIE :(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2009 11:55

Dorotko, myślę o Was ciepło

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 07, 2009 11:59

dziewczyny i chłopaki ;) przed chwilą dzwoniła do mnie Sherina i powiedziała, że Dorota nie ma możliwości pisania na bieżąco o wpłatach z racji banku nieinternetowego :( , po każde rozliczenie wpłat itd musi udawać się do banku i płacić 10 zł :evil:

Dorotko, koniecznie konto netowe, wiem że nie teraz, bo nie masz głowy do tego, ale koniecznie :(

wiem tez od Sheriny, że ruszyła z Waldkiem sprawę mieszkania :D

ja na razie nadal chora, gorączka ta sama, kaszel jakby mniejszy ale jesli bedzie potrzeba jechać do Doroty, coś jej pomóc w trakcie jej nieobenosci (jakieś zmywanie, odkurzanie...) to też się zgłaszam, tylko za kilka dni
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw maja 07, 2009 12:04

Dorotka,
A czy nie zechciałabyś u mnie "pomieszkać"? Gdyby ktoś pomógł przy zwierzakach w Warszawie, może nie musiałabyś codziennie jeździć do Warszawy i byłabyś na miejscu tuż obok?
Ja kursuję samochodem rano Otwock-Warszawa i po południu z powrotem czyli pod prąd Twoich potrzeb, ale gdybyś zechciała u mnie nocować, to może udało by się coś dopasować?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw maja 07, 2009 12:10

Dorciu nic nie piszę, ale czytam i myślę o was ciepło. Podziwiam cię - taka drobina a silna jak wół/tygrys/słoń w jednym.
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Czw maja 07, 2009 12:28

Aż serducho się raduje ile Ci wspaniali ludzie mają pomocy.Ile wspaniałych ludzi jest na forum.
Ja od siebie cały czas przesyłam ciepłe myśli.Jeszcze raz Dorotko życzę Tobie i Grzesiowi dużo siły w tej walce
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 07, 2009 12:37

każdy, kto wpłacił swój grosik Dorocie jako swój udział w pomocy jej zwierzakom niech będzie spokojny, na pewno wpłata dotarła
jak Dorotka będzie miała możliwość - na pewno to potwierdzi każdemu na PW :)

raz jeszcze wszyscy dziękujemy, Dorcia zalatana, a futerka muszą dobrze jesc!

xandra

Post » Czw maja 07, 2009 12:53

Xandra rozumiem, że mam coś wkleić do pierwszego posta??
Ok - tylko co?? Pomoc przy futerkach pewnie by się przydała, ale przecież nie ustaliłyśmy tego z Dorcią :roll:
Ja bym poczekała, aż Dorcia sama określi, jakiej pomocy jej trzeba. Chociaż pewne pomysły możemy jej oczywiście podsuwać! A nuż któryś się spodoba! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 07, 2009 12:56

Jesli mozna sie wtracic, to zdecydowanie pomysly trzeba podsunac...
I mocno namawiac do ich przyjecia :twisted:
Wy najlepiej znacie potrzeby.

Serniczku, Xandro, to nie szukamy prawnika? Bo napisano mi, ze na dogo jest prawnik forumowiczka. Mam jej szukac?Nicka nie pamietaja, ale wysledze jak trzeba.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw maja 07, 2009 12:58

Aga, na razie nie :) , napisałam o tej pomocy z mieszkaniem a okazało się, że Ewa z Waldkiem już coś w tej kwestii robią, więc wykasowałam

Dorotka jest niestety taka ;) , że ona wszystko ma, nic nie potrzebuje :wink: :roll:

Aniu - prawnika zawsze warto mieć, może się umówmy ;) tak, że Dorota albo Sherina napisze Ci na PW o co chodzi na obecnym etapie załatwiania? nic nie przekręcą, a ja bym mogła ;)

ależ mam chrypę :cry:

xandra

Post » Czw maja 07, 2009 13:06

Mój TŻ coś tam ruszył w sprawach mieszkaniowych, widział się z osobą, która się zna na tym i sama walczy z "wyzyskiem" administracji, zobaczymy czy i co da się zrobić. Na razie potrzebuje pełnomocnictwa Dorci, by móc pewnych rzeczy dowiedzieć się bezpośrednio. Zawiózł dzisiaj Dorcię do Grzesia, więc zapewne pełnomocnictwo już ma. Jeszcze miał wziąć jakieś dokument o ostatniej podwyżce.

Dokumenty możemy zeskanować, oczywiście za zgodą Dorci. Może jak jeszcze jakis prawnik spojrzy podsunie się więcej rozwiązań, tak sobie myślę..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw maja 07, 2009 13:25

Sherina Ty wiesz, że Twój Waldi to SKARB :?: Wielkie ukłony dla Was!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 07, 2009 13:28

no własnie juz pisałam o tym otwocku, ze jezeli na przeszkodzie stoją tylko zwierzęta, żeby D. mogła jeździć z Przemkiem codziennie, to może opiekę dla nich załatwić? Futerka zrozumieją, a na pewno krzywda im się nie stanie. Bo jak długo Dorota tak pociągnie?

Słuchajcie, ja mam znajomego prawnika, mówiąc wprost, nie jest jakimś demonem, ale pomoc za darmo może. Tylko wtedy jak pytania do niego, to ja poprosze konkrety na priva, odbiorę na pewno, ale tylko do 13-stego, potem znikam z Polski na 2 tyg.

lila_star

Od: Nie mar 25, 2007 15:23

Post » Czw maja 07, 2009 13:32

no dobra, mówiłem z 500 razy to i powtórze 501-szy ;). Dokładnie jeżdżę do Anina czyli jakoś w połowie drogi do Otwocka codziennie więc dla mnie nie ma najmniejszego problemu żeby Dorotka sie ze mną zabrała do Otwocka.
Stymże we wtorki i czwartki jeżdzę rano na 8 do klienta więc te dni odpadają , ale w pozostałe jestem do dyspozycji :)

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Czw maja 07, 2009 13:41

Jest tyle propozycji, łacznie z udostępnianiem mieszkan, zeby nie miała tak daleko, zebrac wszystko do kupy i kazac jej wybrac. inna sprawa, ze nie ma sensu tez na siłę robic kobiecie dobrze. Może trzeba przyjąć za fakt, że jeździ autobusem i niech tylko pamiętam o miesięcznym, będzie taniej i mniej śmieci po kieszeniach.

Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. A osobny wątek z listą jest potrzebny, bo się robi bałagan między "kciukami" i dobrym słowem, a propozcjami.

lila_star

Od: Nie mar 25, 2007 15:23

Post » Czw maja 07, 2009 13:48

Przemo. mówiłam Dorotce o Twojej propozycji i powtórzę jej dzisiaj jeszcze raz :wink: Ona codziennie nie mogłaby tak rano jeździć, każdego ranka gotuje coś dla Grzesia, wpierw zakupy. Dzisiaj biegała rano po ozorki dla Grzesia, zajęło jej to masę czasu a ozorków i tak nie dostała :( no i wiadomo futra, pranie, prasowanie, ech..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

[poprzednia][następna]