Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marija pisze:Byłam dziś u Walerki w odwiedzinach. Być może to moja chora wyobraźnia, być może widzę to, co chciałabym zobaczyć, a być może nie mam omamów- jedno oczko (to w gorszym stanie) bez zmian, a to drugie jakby miniminimini- malnie przejrzystrzeObym się nie myliła...
marija pisze:Kiciunia coraz żwawsza, dziś bawiła się piłeczką od Cioci Never, coraz dłużej potrafi ustać na łapinkach o własnych siłachapetycik małego wołu
![]()
dellfin612 pisze:marija pisze:Byłam dziś u Walerki w odwiedzinach. Być może to moja chora wyobraźnia, być może widzę to, co chciałabym zobaczyć, a być może nie mam omamów- jedno oczko (to w gorszym stanie) bez zmian, a to drugie jakby miniminimini- malnie przejrzystrzeObym się nie myliła...
na pewno nie masz omamów. Walercia dostaje leki, które MUSZĄ dobrze działać i NA PEWNO oczko jest już miniminimini- malnie przejrzystrze
Tak ma być!
marija pisze:Kiciunia coraz żwawsza, dziś bawiła się piłeczką od Cioci Never, coraz dłużej potrafi ustać na łapinkach o własnych siłachapetycik małego wołu
![]()
zaczarowana piłeczka od Cioci Never
annskr pisze:Lewe oczko wyraźnie ciemniejsze, wyraźniejsze
aamms pisze:marija, kasa wysłana dla Walerci przez Puchatkowo wróciła na konto..
Proszę przeslij jeszcze raz nr swojego konta..
Teraz już bezpośrednio do batumi - wpłacimy jeszcze raz..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości