Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:zabers pisze:jerzykowka pisze:Teraz bardzo sie boje czy to nie FIP, niestety poczytalam o nim troche i znalazlam wiele punktow wspolnych ze stanem Anielki. Mam jednak nadzieje, ze nocna histeria tylko...
Spać nie musisz, ale przynajmniej nie czytaj o chorobach. To bez sensu. Książkę Ci fajną pożyczyłam jeszcze w lutym i co? Do niej zajrzyj, albo film debilny obejrzyj.
dokładnie, jak zaczniesz szukać, to na pewno coś wynajdziesz. Lepiej już jakiś durny serialik obejrzeć albo nawet Harlekina poczytać...
jak dziś mała?
jerzykowka pisze:Wiem, wiem, wiem- nigdy takich glupstw nie robilam, a wczoraj nocna lekturka o FIPie![]()
Ale prawie na niczym skupic sie nie moge!!! Ola, ja zamiast dobra literature od Ciebie to chyba kryminal musze jakis pozyczyc...
Anielka bez zmian. Dalam jej rano antybiotyk na calopecie i conva 2ml.
Slabiutka, mruczaca i niejedzaca:(( Wode ponownie pila sama:)) Poranna temperatura cialka Ptaszynki wyniosla 38.2.
Po powrocie jedziemy do weta...
zabers pisze:
... kot też człowiek, tyle, że mniejszy i nie wydepilowany, to co się dziwić.

zabers pisze:Noooo. Tylko zadzwoń, zebym sobie popołudnie ustawiła.

Agn pisze:Z ostatnich doswiadczen z 11-dniowym niejedzeniem Tofu polecam zestaw: Calo-pet na sile po trochu do pysia i do tego vit.B12 podskornie. Zadnych lekow dopyszcznie, bo one dodatkowo odbieraja chec do jedzenia. I wlewy dozylne: PWE+Duphalyte+odrobina glukozy.
Tofu nie jadl wcale przez 11 dni. Teraz je samodzielnie.
Kciuki trzymam mocno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości