Pobita Ślepinka Walerka-zaszczepiona:)mamy HAPPY END!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 06, 2009 13:28

Nie wiecie co się dzieje? Zniknął mi Wasz banerek z podpisu. Drugi, którego od dzisiaj nie mam, chociaż wszystkie namiary na nie są nadal w profilu.. :cry:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro maja 06, 2009 13:31

Anuuusia pisze:Słuchajcie!!! Czasami zdecydowanie ludzi mi nie żal - za to zawsze żal mi zwierząt!!! Mam nadzieję, że zwyrodnialec, który skrzywdził kociczkę będzie miał za swoje, ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie, wszyscy sie roztkliwiają nad ludzmi, a jak sie mowi, ze sie kocha zwierzeta, to patrza jak na potluczonego :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 06, 2009 13:50

Też czekam na nowy numer konta !!! Tyle chociaż dobrego, że pieniądze nie zginęły ... Pozdrawiam :cat3: Niech się trzyma!!!! IK ;)))
IK

iwona777

Od: Pt maja 01, 2009 13:40

Post » Śro maja 06, 2009 14:39

Kaprys2004 pisze:Nie wiecie co się dzieje? Zniknął mi Wasz banerek z podpisu. Drugi, którego od dzisiaj nie mam, chociaż wszystkie namiary na nie są nadal w profilu.. :cry:

to chyba jakaś bardziej rozległa katastrofa :cry:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro maja 06, 2009 18:29

tillibulek pisze:
Anuuusia pisze:Słuchajcie!!! Czasami zdecydowanie ludzi mi nie żal - za to zawsze żal mi zwierząt!!! Mam nadzieję, że zwyrodnialec, który skrzywdził kociczkę będzie miał za swoje, ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie, wszyscy sie roztkliwiają nad ludzmi, a jak sie mowi, ze sie kocha zwierzeta, to patrza jak na potluczonego :roll:
ehh .. takie życie i ludzie ;( ale na szczęście nie wszyscy tacy są ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro maja 06, 2009 19:21

czycha3 pisze:
tillibulek pisze:

ehh .. takie życie i ludzie ;( ale na szczęście nie wszyscy tacy są ;)

Mam nadzieję, że nasze prawo w końcu się zmieni na tyle, że podwyższy kary za znęcanie się nad zwierzętami i wymusi ich egzekwowanie. Nie ma co liczyć na ludzkie sumienie, trzeba karać. Konsekwentnie. Zero tolerancji dla tchórzliwych zwyrodnialców. Ufff, ale się wkurzyłam. Najgorsza jest ta bezsilność :evil:

Niech się Walercia szybko kuruje i zapomni o tym koszmarze.
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Śro maja 06, 2009 21:48

Babett_B pisze: Niech się Walercia szybko kuruje i zapomni o tym koszmarze.

:ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro maja 06, 2009 22:28

właśnie trafiłam na ten wątek, przeczytałam od początku do końca i w głowie mi się nie mieści, że ludzie potrafia być tak okrutni :evil: Na szczęście jesteście Wy- Kocie Aniołki i to dzięki takim osobom będzie coraz mniej kocich tragedii...wierzę w to z całego serca, tak samo jak wierzę, że Walerka niedługo całkowicie wyzdrowieje i złamie niejedno serducho :wink: kciuki nieustające za maleństwo :ok:

flyGirl

Od: Pt sty 12, 2007 13:42

Post » Śro maja 06, 2009 22:30

0:2 dla banku. Podziękowałam za współpracę. No bo, qrde, rozumiem, że przed złodziejem próbującym potencjalnie wypłacić z konta moją kartą moją kasę mają mnie chronić, ale żeby przed wpłatami 8O no cyrk. Jutro rano idę do konkurencji- będę miała nowe konto. Podam i wszystko będzie już ok.

Byłam dziś u Walerki w odwiedzinach. Być może to moja chora wyobraźnia, być może widzę to, co chciałabym zobaczyć, a być może nie mam omamów- jedno oczko (to w gorszym stanie) bez zmian, a to drugie jakby miniminimini- malnie przejrzystrze 8O Obym się nie myliła...

Kiciunia coraz żwawsza, dziś bawiła się piłeczką od Cioci Never, coraz dłużej potrafi ustać na łapinkach o własnych siłach :P apetycik małego wołu :P

W sumie ten odobny apartament dla Walerki to nie taki głupi pomysł- TŻ nauczyłby się wreszcie odstawiać rzeczy na swoje miejsce :roll: mój autorytet nie wystarcza, jeno troska o koci los potrafiłaby go zmobilizować :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro maja 06, 2009 22:47

:ok: za oczka, nóżki i całą resztę ślicznej, kochanej Walerci :)
Co do nie odstawiania na miejsce to chyba jakaś cecha wspólna większości TŻciego rodu :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 07, 2009 7:10

phantasmagori pisze::ok: za oczka, nóżki i całą resztę ślicznej, kochanej Walerci :)

:ok: :ok: :ok:

phantasmagori pisze::Co do nie odstawiania na miejsce to chyba jakaś cecha wspólna większości TŻciego rodu :D

Przesada w drugą stronę też bywa uciążliwa :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw maja 07, 2009 8:02

badz silna dziewczynko, a tego sk.... jakbym dopadla :twisted:

Julka_

Od: Pt maja 18, 2007 17:26

Post » Czw maja 07, 2009 9:26

Jak zdrówko maleńkiej?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw maja 07, 2009 9:47

kciuki dla koteńki
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw maja 07, 2009 9:49

Przeczytałam cały wątek bidulki i przyłączam się do życzeń - zdrowia i sił dla Walerki i Opiekunki! :)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

[poprzednia][następna]