Joasie - jako autorke ksiazki - powinno zainteresowac:
http://www.rp.pl/artykul/301050.html
Moderator: Estraven
Dorota pisze:alus1 pisze:FIU FIU jakby mi mój egzemplarz wsiunkł, oby nie, to mogę sobie w Narodowej poczytać FIU FIU
Nie, nie.
To nie bedzie wersja pelnotekstowa, tylko opis bibliograficzny.
alus1 pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:FIU FIU jakby mi mój egzemplarz wsiunkł, oby nie, to mogę sobie w Narodowej poczytać FIU FIU
Nie, nie.
To nie bedzie wersja pelnotekstowa, tylko opis bibliograficzny.
ale ja mam Narodową rzut beretem więc mogę się przejść i poczytać na miejscu, tam na pewno jest jakaś jedna sztuka
JoasiaS pisze:Dziękuję za słowa uznania, kochane, dziękuję![]()
Przed chwilą wypatrzyłam przez okno Adolfa i wyszłam przed drukarnię, by poczęstować go suchą karmą. Gdy mnie zobaczył, ruszył pędem w moim kierunku. Nagle zza samochodu wyjrzał mały pies, który tu czasem przychodzi z sąsiedztwa. Żałuję, że nie miałam aparatu, bo Adolf zawrócił w miejscu i pogonił kundelka gdzie pieprz rośnie. Może i moja Milka jest księżniczką, ale Adolf to z całą pewnością król okolicy!
MonikaG pisze:A ja tak calkiem z innej beczki - z czystej kobiecej ciekawosci - mam prosbe do osob, ktore podczytuja watek Joasiny i jak do tej pory sie nie ujawnily badz ujawniaja sie bardzo rzadko, gdyz wola czytac nie biorac czynnej aktywnosci w watku Joasinych kociastych - czy moglibyscie ujawnic sie teraz? Zobaczmy czy watek jest tak malo slawny jak to Joasia sadzi, bo cos mi sie zdaje, ze jest wrecz odwrotnie
MonikaG pisze:Moja droga nie boj zaby nie beda to przeca setki, ale licze na conajmniej 5 osob jeszcze, a 10-15 to mala roznica. Poza tym teen szantaz...hmmm... zdaje mi sie czy znoww szukasz pretextu do zrobienia przerwy?
JoasiaS pisze:MonikaG pisze:Moja droga nie boj zaby nie beda to przeca setki, ale licze na conajmniej 5 osob jeszcze, a 10-15 to mala roznica. Poza tym teen szantaz...hmmm... zdaje mi sie czy znoww szukasz pretextu do zrobienia przerwy?
![]()
Dorota pisze:JoasiaS pisze:MonikaG pisze:Moja droga nie boj zaby nie beda to przeca setki, ale licze na conajmniej 5 osob jeszcze, a 10-15 to mala roznica. Poza tym teen szantaz...hmmm... zdaje mi sie czy znoww szukasz pretextu do zrobienia przerwy?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 529 gości