» Czw maja 07, 2009 8:42
Mama pisze: mam wieści. Dzwoniłam do Marty. Niestety nie ma od pewnego czasu Internetu, stąd jej nieobecność. Nie wiadomo, kiedy będzie miała... Jeśli o kotki - są przekochane, coraz bardziej ufne, śpią z Martą. w dzień wychodzą do ogrodu. Sa też telefony, ale wszyscy sie wycofują na wieść o grzybku. Marta idzie dzisiaj na drugi zastrzyk - miejmy nadzieję, że w końcu z tego wyjdą. Jest jeden bardzo fajny domek, który interesuje się kotkami, ale czeka na dziesiejsze informacje o stanie zdrowia koteczek. |Pani miała kota chorego na serce, który niestety zmarł i choc kotki bardzo się jej spodobały, nie ma już siły na następne chore koty b(mam nadziję, że nic nie przekręciłam). W domu u Marty narazie cisza, obywa się bez awantue ze strony rodziców, którzy widzą, że Marta naprawdę szuka kotkom domu, i że są telefony i że jakoś będzie. Bo Marta ma juz swoje koty, no i siostrzyczi to już trochę za dużo... Choż Marta baaardzo je polubiła! Lenka jeste cudownym kotem i myślę, ż eto genetyczne. Dlatego trzeba szukać siostrrzyczkom DOMKU!
Marta powiedziała, ze bardzo jej pomaga to, ze się interesujemy losem koteczek i że nie jest z tym wszystkim sama. Dlatego proszę o trzymanie kciuków. A może ktoś chciałby z nia porozmawiać, mam telefon. Myślę, że Marta by się nie obraziła... To tyle. wieczorem marta ma mi przysłać info o wizycie u weta, jak z siostrzyczkami. Potem może pomyslimy o jakichś dodatkowych ogłoszeniach.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014