Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Do dnia dzisiejszego zostało wysterlizowanych 18 kotek z mojego terenu. Oto one;
1ŚNIEŻYNKA - młoda
2MALINKA - młoda
3CZARNA KOTECZKA Z DZIAŁEK, TA NOWA CO MIAŁA W UBIEGLYM ROKU DWA MALUSZKI- nowa
4MIŁKA CZYLI MAMA MAURYCEGO CO MALUSZKI MIAŁA DWA RAZY DO ROKU w tamtym roku dała nogę
5PATRYCJA
6TOSIA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK - nowa
7TINA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK- nowa
8PEREŁKA KOTECZKA CO MIAŁA W TAMTYM ROKU DWA MALUSZKI w tamtym roku dała nogę
9CZARNA- młoda
10FIONKA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK- nowa
11ROXANKA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK- nowa
12AGATKA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK- nowa
13CELINKA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK- nowa
14GABI - młoda
15BIAŁO- SZARA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK - nowa
16CZARNA KOTECZKA W WYSOKIEJ CIĄŻY- w pobliżu opuszczonych działek
17CZARNUSZKA - nowa
18CZARNA KOTECZKA Z OPUSZCZONYCH DZIAŁEK -nowa
Z opuszczonych działek do dnia dzisiejszego wysterylizowano 8 kotek.
Witam Julka_. Cieszę się że zajrzałaśJulka_ pisze:Pani Izo, podziwiam. taka ilosc koteczek, w tak krotkim czasie
Mario65 Kochany!!!! O to nas strasznie podratowałeś. My teraz mamy sajgon z kleszczami.Makabra. Smoki takie, opite krwią siedzą sobie na kotach i żerują. Ale oczywiście codzień Walczymy!!!!Narazie wyciągamy gady i unicestwiamy ale jak tylko będą srodki nto kupujemy Fiprex i koniec z krwiopijcami!!!!No cieszę się ogromnie . Piękne Dzięki za Wsparcie. Mamy juz zatem na zakup trzech pudełek. Poproszę NOT żeby zakupiła w TOZie.Wiesz że Agatka już po sterylce? Bryka już na wolności. Wczoraj Felixa dziewczynki posterylkowe wsuwały co przysłała nam Monika74.Ja to Kitekata kupuję. Ale tez wcinają. Oprócz rybki i suchego. Teraz zamowiliśmy Profillum i czekamy. Zeby miały kociaczki lepsze suche na deser.Mesia i Agatka zdrowe. Wszystko dobrze. Piękne Dzięki za wpłaty i Pamięćmario65 pisze:Dzien dobry p.Izo!
Oczywiscie wszyscy trzymamy kciuki!
Dzisiaj poszly przelewem pieniazki dla Agatki i Mesi na maj i czerwiec i
100,- pln na Fiprex.
Pozdrawiam
Zdjęcia będą Julka_. jeszcze zobaczysz jakie ładne tylko się trochę z robotą uporamJulka_ pisze:P. Izo z tymi zdjeciami to bez pospiechu. Ja wiem, ze Pani o nie dba, a gdyby cos sie dzialo to by Pani pisala.
Ja zawsze, jestem i wspieram, choc nie piszeZa duzo niestety roboty na swoim "podworku"..karmienie, lapanie, sterylizowanie, ale Pani doskonale to wszystko wie
![]()
pozdrawiam
Julka_ Kierowca też bardzo potrzebny. Bez tego przecież ani ruszJulka_ pisze:niestety..ja to jeszcze czesto jako kierowca robie i okoliczne lapanki obskakuje. nie mam na szczescie takiego stada do karmienia, jednak lapanki srednio 2 razy w tygodniu, plus wozenie i odwozenie z lecznic, robia swoje. A do pracy 9-17 tez sie chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 86 gości