TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 06, 2009 10:00

dorcia44 pisze:tyle miesięcy w napięciu ,lęku ,stresie ,wszystkie te noce nie przespane to chyba zaczeło wychodzić... :cry:

Taka huśtawka - lepiej, gorzej jest wykańczająca. Śpisz, a budzisz się niewyspana. Może pogadaj z tą lekarką, coś Ci poradzi?

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Śro maja 06, 2009 10:12

dorcia44 pisze:Pan z ZUS jest bardzo miły ,w końcu umiałam powiedzieć o co mi się rozchodzi i dokładnie wytłumaczył mi wszystko
niestety nie ma rozliczeń ile zarobiła w latach 2002-2008 i 98-99 r. muszę teraz pilnie to załatwić i dostarczyć

spytałam czemu nie informują ludzi że takie rzeczy są z korzyścią dla nich ,przecież nie każdy ma taką wiedze a o tym się nigdzie nie pisze...brak odpowiedzi.

dzwoniłam do tż. pracy prosiłam o wypisanie RPT i przesłanie faxem ,czekam na wiadomość kiedy to zrobią...

Grześ. dzwonił ,to taka radość słyszeć jego głos,prosił abym przywiozła telewizor tam panowie oglądają kijowo chodzi i nie ma pilota,oj dobrze się naskacze żeby przełączyć ja kurdupel a telewizor na szafie.

pewnie chodzi o RP7-miejsce pracy musi wystawic na żądanie...możesz załatwic to telefonicznie o ile firma istnieje.To ważne Dorciu ważne bardzo!!!!! do RP7 musi być swiadectwo pracy-jedno i drugie spokojnie dostaniesz.
Serniczek

Post » Śro maja 06, 2009 10:32

dorcia44 pisze:ktoś zaproponował mi pomocne środki ale strasznie przepraszam nie wiem kto ..uciekło
:oops: :cry:

Dorciu, trzymaj się ciepło.. Jesteś na prawdę baaaardzo dzielna :!:

Tak, jak pisałam w PW mogę podrzucić ci mazidła do pielęgnacji Grzesia i takie tam... :oops:

variety

Od: Czw gru 04, 2008 11:18

Post » Śro maja 06, 2009 11:39

Dorotko trzymaj się dzielnie! Jesteśmy wszyscy z Tobą, masz tu całe grono pomocnych osób. Z takim wsparciem musi się wszystko udać :)
Ja też coś posłałam na konto.. i trzymam kciuki za nawrócenie ZUSu w Waszej sprawie
przytulam Was mocno :)
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro maja 06, 2009 14:50

Wszystkich Przyjaciół i Dobroczyńców Dorgi i Grzesia zapraszam do kontynuacji wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4390461#4390461
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia]