Przygotowujemy się z Psotusiem do pierwszej serii Virbagenu i chciałam Was zapytać czy któryś z Waszych koteczków miał jakieś niepożądane reakcje po podaniu? Jeśli była juz o tym mowa, sorry - nie pamiętam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Iza, moje były po pierwszej serii przymulone i senne. Miały też mniejszy apetyt. Poza tym wszystko było dobrze.
Erin pisze:Cześć!
Przygotowujemy się z Psotusiem do pierwszej serii Virbagenu i chciałam Was zapytać czy któryś z Waszych koteczków miał jakieś niepożądane reakcje po podaniu? Jeśli była juz o tym mowa, sorry - nie pamiętam
woodpeck pisze:Erin pisze:Cześć!
Moje miały biegunkę, a Luna trochę wymiotowała. Dostawały beta glukan.
milenap pisze:Nigdy się z taką informacją nie spotkałam, a pytałam o to specjalnie dystrybutora.
kociczka39 pisze:milenap pisze:Nigdy się z taką informacją nie spotkałam, a pytałam o to specjalnie dystrybutora.
Jeśli to prawda Milenko,to coś mi tu pachnie naciąganiem ,niestety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości