Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 04, 2009 21:51

irysek_wroc pisze:ja mam problem z GreenEvil. przelalam pieniadze ponad 2 miesiace temu (za 2 staniki z bazarku). czekalam na nie dlugo, po czym 20 kwietnia (dopiero) dostaje pw z zapytaniem o adres. podalam. mijaja dzis kolejne 2 tygodnie, a stanikow nie ma! na miau osoba ta sie pojawia, na pw nie odpisuje, na swoim bazarkowym watku nie odpowiada na moje pytania. inna rzecz, ktora wylicytowala slapcio wyslala, a ja sie doczekac nie moge.
czy na miau watek ten polega tylko na pisaniu, kto co zle zrobil, czy zajmuje sie tym jakis moderator, wysylajac ostrzezenia itd.?
bo ta sytuacja jest nieslychanie irytujaca.

Irysku, Ty również nie jesteś zbyt "terminowym" bazarkowiczem :wink:

3 razy wysyłałam Ci pw z danymi do przelewu i za każdym razem gubiłaś nr konta i adres, oczywiście nie pisząc mi słowa na ten temat i czekajać w milczeniu na moje kolejne pw. Zareagowałaś dopiero, gdy napisałam, ze czekam na konkretną decyzję, czy rezygnujesz, bo mnie to czekanie i milczenie też irytowało :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon maja 04, 2009 22:03

W ramach spraw irytujacych... Irysek_wroc czy nadal reflektujesz na ksiazke "Godziny" z bazarku dla Koterii?

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89 ... c&start=30

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto maja 05, 2009 17:48

jasne, podaj nr konta na pw (po raz enty)

milenap, tu nie pisze sie o tym co bylo i zostalo rozwiazane, tylko o problemie, ktory istnieje, wiec po co tu twoje zale. dostalas kase wiec sie ciesz. nie uzeralas sie ze mna ponad 2 miesiace poza tym...

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Wto maja 05, 2009 17:49

jasne, tylko moze napisz do GreenEvil, zeby w moim imieniu przelala pieniadze na ksiazke (bo stanikow sie juz raczej nie doczekam).

milenap, tu nie pisze sie o tym co bylo i zostalo rozwiazane, tylko o problemie, ktory istnieje, wiec po co tu twoje zale. (poza tym nie wiem jak ty potrafisz zgubic cos co masz w skrzynce...? bo ja slowa zgubic nie uzylam ani razu. mialas czarno na bialym wytlumaczone co sie stalo). dostalas kase wiec sie ciesz. nie uzeralas sie ze mna ponad 2 miesiace poza tym...

moderatorzy widze takimi sprawami sie tu nie zajmuja, zostaje policja. w koncu taki bazarek to jak allegro (a nieuczciwych allegrowiczow zglasza sie na policje).

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Wto maja 05, 2009 19:00

Irysku sprawa miedzy Toba a GreenEvil mnie nie interesuje, interesuje mnie sparwa miedzy Toba a mna. Nie mam wiec zamiaru pisac do nikogo.

Prosze o konktetna odpowiedz, bo akurat od konca mojego bazarku minelo 2 miesiace i chcialabym to zakonczyc.

Jesli reflektujesz nadal na ksiazke, to posle Ci nr konta.

Jesli rezygnujesz z ksiazki, to napisz i zapomnimy o calej sprawie.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto maja 05, 2009 21:02

irysek_wroc pisze:jasne, tylko moze napisz do GreenEvil, zeby w moim imieniu przelala pieniadze na ksiazke (bo stanikow sie juz raczej nie doczekam).

A to jakieś nowe zasady są na KB, żeby swoje problemy załatwiać cudzymi rękoma?? :roll:

milenap, tu nie pisze sie o tym co bylo i zostalo rozwiazane, tylko o problemie, ktory istnieje, wiec po co tu twoje zale. (poza tym nie wiem jak ty potrafisz zgubic cos co masz w skrzynce...? bo ja slowa zgubic nie uzylam ani razu. mialas czarno na bialym wytlumaczone co sie stalo). dostalas kase wiec sie ciesz. nie uzeralas sie ze mna ponad 2 miesiace poza tym...

Pohamuj się może z takimi komentarzami - nie świadczą one najlepiej o tobie, ani też nie zwiększają twojej nadwyrężonej wiarygodności :?

moderatorzy widze takimi sprawami sie tu nie zajmuja, zostaje policja. w koncu taki bazarek to jak allegro (a nieuczciwych allegrowiczow zglasza sie na policje).

Na Allegro też jeden nieuczciwy allegrowicz ma płacić innemu allegrowiczowi za aukcję w czyimś imieniu? Chyba masz problemy z interpretacja prostych zasad.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto maja 05, 2009 21:31

Irysku, wiesz trudno mi Twoja wypowiedź w jakikolwiek sposób skomentowac :?

Dobrze, nie użyłaś słowa "zgubić", tylko "przez pomyłkę skasowac". Kilka razy. I podobno było Ci tak głupio i dlatego do mnie nie pisałaś. Porażająca logika.

I to nie są moje "żale", tylko komentarz do Twojego postępowania.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob maja 16, 2009 10:12

żenujące to...

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Sob maja 16, 2009 15:04

Zmysł pisze:żenujące to...

Mam takie samo zdanie.

Iv_

Od: Wto cze 03, 2008 20:53

Post » Sob maja 16, 2009 18:57

Iv_ pisze:
Zmysł pisze:żenujące to...

Mam takie samo zdanie.

Zgadzam się z Wami. Niestety ta osoba znana jest z robienia problemów gdy coś nie idzie po jej myśli :roll:

Selket

Od: Pon wrz 22, 2008 16:29

Post » Nie maja 17, 2009 10:21

Ponieważ sprawa GreenEvil zawitała na Dogo, to ja sobie pozwolę napisać tutaj o dogowym bazarku iryska. Dawno to było, ale pamiętam, że na przesyłkę czekałam około 3 miesiące, a nigdy nie dostałam potwierdzenia, że moje pieniądze dotarły do Fundacji, dla której były przeznaczone.

rozi

Od: Sob maja 03, 2008 21:47

Post » Nie maja 17, 2009 12:47

GreenEvil na dogo dawno nie wlazi, bo nie ma czasu.
GreenEvil nadala wysylki (fakt - z opoznieniem, ale wczesniej usilowala uratowac wlasnego kota i cale dni spedzala przy kroplowkach lub u weta) do dwoch osob jednoczesnie, w ramach przeprosin wlozyla do przesylek bonusika.
Jesli przesylka nie dotarla, to prosze PW, oddam kase.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Nie maja 17, 2009 16:29

taaa pamietam sprawę z DG32 na bazarku dogo, Irysek zawsze chciał żeby wysyłac in postem, i te przesyłki o dziwo ginęły (później się okazywało że owszem dochodziły, tylko Irysek o tym sobie zapomniał)

basiapron

Od: Pt kwi 10, 2009 8:36

Post » Sob maja 23, 2009 22:39

przykro mi to stwierdzic, ale czuje sie oszukana przez cekinkę13
watek jest tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88 ... sc&start=0

nie czytalam wszystkich postow powyzej
moze ktos tez sie naciął

bardzo to przykre :(

ppsi

Od: Czw lip 06, 2006 17:28

Post » Pon maja 25, 2009 8:31

łomatko, poczytałam i przypomniałam sobie, że nie odebrałam jednego bazarku.. :oops:
Muszę nadrobić zaległości, bo zaraz i ja tu się znajdę.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]