Kefir & Morfeusz - zapraszamy do 2. części!!!! tu zamykamy!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 05, 2009 20:23

rozmyślam. co ludzie robią za zasłoną prysznica? czy tam jest bezpiecznie? czemu tam znikają?
ja wołam "ęęę" jak Duża tak się chowa. i musi zamknąć wodę i zawołać do mnie, żebym wiedział, że nie porwało jej coś. i tak robię w sumie co dzień. lepiej być czujnym. przynajmniej dopóki nie naucze się sam otwierać pasztetów :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro maja 06, 2009 11:36

dagmara-olga pisze:rozmyślam. co ludzie robią za zasłoną prysznica? czy tam jest bezpiecznie? czemu tam znikają?
ja wołam "ęęę" jak Duża tak się chowa. i musi zamknąć wodę i zawołać do mnie, żebym wiedział, że nie porwało jej coś. i tak robię w sumie co dzień. lepiej być czujnym. przynajmniej dopóki nie naucze się sam otwierać pasztetów :twisted: :twisted: :twisted:

Kefir, po co Ci pastety? One są błeeee
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 06, 2009 11:52

pasztet moja Inusiu to każde papu w formie "szalki" lub tacki czyli nie konserwa i nie saszetka i nie suche.

Lubię pasztety! O jest taki "royal canin veterinary diet senior powyżej 10 lat" i go lubię chociaż jestem baaaardzo młody :-)
Pasztety są też w rossmanie za zeta z ogonkiem i ja je kocham całym brzuszkiem ale Duża mi nie daje od dawna bo niezdrowo ponoć. Ale smacznie!
Jak ona wcina czekoladę i wafelki to ja nie mówię że niezdrowo!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro maja 06, 2009 12:00

Kefirku, ja wiem, co to są pastety. Ale ja ich nie lubię, mam dłuuuuuugie ząbki na nie. Wolę takie amciu, które mozna gryzać
Inka

MaryLux

Post » Śro maja 06, 2009 12:07

a ja nie mam wcale ząbków! a twarde i suche też lubię! im bardziej pachnie (duża mówi że śmierdzi) tym bardziej lubię je ciamkać!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro maja 06, 2009 12:10

dagmara-olga pisze:a ja nie mam wcale ząbków! a twarde i suche też lubię! im bardziej pachnie (duża mówi że śmierdzi) tym bardziej lubię je ciamkać!

Ojeeeeeeej, biedny Kefirek :placz:
Zajzyj do mojego wontecka, Duza wreście jakieś zdjęcie wkleiła. Ale Ciocia Trawka mówi, ze nic nie widziiiii :placz:

MaryLux

Post » Śro maja 06, 2009 18:57

Witaj Daguś i Kefirku Kochany :1luvu:

ja ci zaraz powiem co ja za zasłoną prysznica zrobiłam ostatnio :oops:
wywinełam takiego orła ze dupiszcze mnie do dzisiaj pobolewa
Widzisz?tam nie jest za ciekawie Kefirku
a ciotka tyż lubi pasztety bo tyz zymbów ni mo

Dla mnie jestes cudny,cudnisty :1luvu:
ucałuj mocno Dużą
ciotka od wiejskich

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro maja 06, 2009 19:11

oj! paskudnie pod tym prysznicem. pewnie tak robiłaś:

Obrazek

zdrówka Ci życzę i ciepłych dni! Cały pociąg co się układa na parapecie wygłaszcz ode mnie :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw maja 07, 2009 10:06

Ceść Kefirku :)

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2009 10:09

Ja widzę, że tu ciekawe romanse się nawiązują 8) Tygrys postanowił się nie przyłączać, bo choć jajek mu brak to nadal czuje się facetem :lol: A my też czarne koty lubimy i takiego szukać będzie w przyszłość na towarzysza, więc Kefir tak po męskiemu to w porzo gość z Ciebie 8)

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Czw maja 07, 2009 10:31

ooo! Tygrys chłopie - ty chyba już wyrosłeś na mega faceta no nie?
Jajka to nie wszystko - ważne jest podejście do życia i męska uroda :-) i panny lecą stadami.
A propos gdzie jest reszta Panien? Ineczka się pokazała, głask głask :-)
Gdzie można zobaczyć Twoje zdjęcia Tygrys ,co?
A ta Twoja Duża to już podobno 22 strony pracy napisała? No no! Ja to umiem 22 godziny spać! To też wielka rzecz!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw maja 07, 2009 10:36

A ja donosę, ze moja Duza jakiegoś Wrokota chce spotkać w niedzielę. Co to za jeden, ten Wrokot cy Wrykot?
Inka

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2009 10:46

Ja to już jestem duży i piękny, Kefirze, tak przynamniej moja Duża sądzi. A parę dni temu jakieś święto miałem, bo była miła dla mnie, buzi dała, ulubione jedzonko.. i nawet taka duża paka jedzenia przyleci do mnie za jakiś czas jako prezent.. ta paka to mi się po nocach śni...
A niby Duża coś tam pisze- okłada się wtedy książkami i kartkami, przekłada z jednego miejsca na drugie i nie daje nic rozszarać.. no, czasem rzuci jakąś jedną i wtedy ja, pogromca kartek wpadam, parę ciosów i nie ma 8)
Trochę Ci tych wszystkich panien zazdroszczę, Kefirze. Ja to sam jestem. Dużą mam, ona może i ładna, ale zdecydowanie nie w moim typie :roll: choć dobre jedzenie daje :D

Obrazek

Tygrys

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Czw maja 07, 2009 10:49

miss_kumcia pisze:Ja to już jestem duży i piękny, Kefirze, tak przynamniej moja Duża sądzi. A parę dni temu jakieś święto miałem, bo była miła dla mnie, buzi dała, ulubione jedzonko.. i nawet taka duża paka jedzenia przyleci do mnie za jakiś czas jako prezent.. ta paka to mi się po nocach śni...
A niby Duża coś tam pisze- okłada się wtedy książkami i kartkami, przekłada z jednego miejsca na drugie i nie daje nic rozszarać.. no, czasem rzuci jakąś jedną i wtedy ja, pogromca kartek wpadam, parę ciosów i nie ma 8)
Trochę Ci tych wszystkich panien zazdroszczę, Kefirze. Ja to sam jestem. Dużą mam, ona może i ładna, ale zdecydowanie nie w moim typie :roll: choć dobre jedzenie daje :D

Obrazek

Tygrys

Tygrys, gdzie mas wontecka? Psyjdem do Ciebkie, mogem?
Inka

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2009 10:50

Ineczko, dobrzy Duzi się spotykają i omawiają doniosłe kwestie, przykładowo:

- jak zapewnić kotu rajski żywot na ziemi
- jak zaspokoić jego wyrafinowany apetyt
- jak zapewnić spokojny sen na miękkich piernatach
- jak masować stopy
- jak drapać uszka
- jak przemawiać słodkim głosem

niech sobie wasza Duża idzie, na pewno przyniesie wiele informacji nowych i wzbogaci wasze życie!
Moja Duża siedzi daleko i nie wie kiedy was zobaczy
:evil:

Tygrysie - szukaj panien, one na rudych lecą. O Dyzia ma koleżankę Rózię... na przykład... a Inka już do Ciebie zagadała, widzisz?
Wszystkiego nakociejszego z okazji święta - miałeś urodziny?
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]