ja wołam "ęęę" jak Duża tak się chowa. i musi zamknąć wodę i zawołać do mnie, żebym wiedział, że nie porwało jej coś. i tak robię w sumie co dzień. lepiej być czujnym. przynajmniej dopóki nie naucze się sam otwierać pasztetów
Moderator: Estraven
dagmara-olga pisze:rozmyślam. co ludzie robią za zasłoną prysznica? czy tam jest bezpiecznie? czemu tam znikają?
ja wołam "ęęę" jak Duża tak się chowa. i musi zamknąć wodę i zawołać do mnie, żebym wiedział, że nie porwało jej coś. i tak robię w sumie co dzień. lepiej być czujnym. przynajmniej dopóki nie naucze się sam otwierać pasztetów![]()
![]()
dagmara-olga pisze:a ja nie mam wcale ząbków! a twarde i suche też lubię! im bardziej pachnie (duża mówi że śmierdzi) tym bardziej lubię je ciamkać!

miss_kumcia pisze:Ja to już jestem duży i piękny, Kefirze, tak przynamniej moja Duża sądzi. A parę dni temu jakieś święto miałem, bo była miła dla mnie, buzi dała, ulubione jedzonko.. i nawet taka duża paka jedzenia przyleci do mnie za jakiś czas jako prezent.. ta paka to mi się po nocach śni...
A niby Duża coś tam pisze- okłada się wtedy książkami i kartkami, przekłada z jednego miejsca na drugie i nie daje nic rozszarać.. no, czasem rzuci jakąś jedną i wtedy ja, pogromca kartek wpadam, parę ciosów i nie ma![]()
Trochę Ci tych wszystkich panien zazdroszczę, Kefirze. Ja to sam jestem. Dużą mam, ona może i ładna, ale zdecydowanie nie w moim typiechoć dobre jedzenie daje
![]()
Tygrys
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], MB&Ofelia, Paula05 i 9 gości