nie wiem co myslec o tym żwirku cat's best. wydaje mi się, że nie pochłania zapachów tak dobrze jak bentonitowy golden grey i wiecej go wynoszą niż tamtego. ale z drugiej strony nie chcę wracać do pakowania bryłek w woreczki i targania ich na śmietnik. cats best jest praktyczny, wydajny tylko jak dziś weszłam do domu top mnie zapach kuwety owionął, ale może to któreś po prostu większą qpe walnęło
Moim zdaniem cats best pochłania nieźle zapachy, ale nigdy nie używałam innego więc nie mam porównania. Teraz mam porta pine i on też pochłania, choć sam ma dosyć mocny zapach na początku zanim nie wywietrzeje - niezbyt miły. Mniej się nosi niż Cats Best, ale też trochę... Na Animalii jest o połowę tańszy niż w zooplus
na allegro 40 l cats besta bylo ostatnio po 80 razem z kurierem. jakby co to tam kupię. na razie czekam na suchą karmę z zooplusa i jak się nie pospiesza to nam głód w oczy zajrzy
Ja też czekam na paczkę z zooplusa z karmą - wzięłam 10 kilo Sanabelle. Mam nadzieję, że przyjdzie jutro, bo właśnie mi się dziaj skończyło suche i chłopaki chrupią RC dla maluchów No jeden dzień chyba przemęczą?