Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Łoooo... Bożenkę przywiało!Fajnie że dotarłaś!
kalair pisze:kinga w. pisze:Łoooo... Bożenkę przywiało!Fajnie że dotarłaś!
A przywiało! No, ileż można robić?![]()
![]()
Ty też dychaj, bo oczka!![]()
Qrka, ale zakupki klasa! A ile za kg?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Łoooo... Bożenkę przywiało!Fajnie że dotarłaś!
A przywiało! No, ileż można robić?![]()
![]()
Ty też dychaj, bo oczka!![]()
Qrka, ale zakupki klasa! A ile za kg?
Nieee... ja walczę - do piątku niedaleko. 20/kg - przyzwoicie, a szmatki ładne w porywach do ślicznych.
kalair pisze:![]()
. 20 zł? Hmm..i to jest jedna cena cały czas?
U nas w jednym 12, w drugim 14 teraz.
kinga w. pisze:kalair pisze:![]()
. 20 zł? Hmm..i to jest jedna cena cały czas?
U nas w jednym 12, w drugim 14 teraz.
To masz TANIO!! U nas ceny są różne zależy od sklepu i od tego ile czasu minęło od dostawy. Generalnie wahają się od 18 - 45zł/kg. Nie wspomnę o Robanie bo ich hasło reklamowe "Roban tanie zakupy" to łgarstwo szczere aż w oczy szczypie.
kinga w. pisze:I przy takich cenach rzędu 12-14zł/kg to jest fajny towar?? Rozumiem że to misz-masz nie wieszaczki?
kalair pisze:kinga w. pisze:I przy takich cenach rzędu 12-14zł/kg to jest fajny towar?? Rozumiem że to misz-masz nie wieszaczki?
Ależ coś Ty! Nie weszłabym do takiego![]()
![]()
Wszystko poukładane na jednakowych wieszaczkach. Ładnie poukładane.![]()
Tylko spodnie nie zmierzone w pasie
bazylica pisze:ja uwielbiam kupować szmatki
w łodzi mam parę ulubonych miejsc gdzie bardzo często są rzeczy z metkami jeszcze po 7-8 zł za szt
tylko że ja sobie to nie umiem kupować za to szafa dzieciaków się nie zamyka. ostatnio TZ zabrałam na ciuchy-kompletny sceptyk "dla mnie i tak tam nic nie będzie" kupił sobie ok 15 podkoszulków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bazylica pisze:zapraszam do Łodzi- oprowadzę Cię![]()
![]()
kinga w. pisze:bazylica pisze:zapraszam do Łodzi- oprowadzę Cię![]()
![]()
Kuuurcze... Trochę daleko na wypad po lumpexach... A na Retkinię Bździągwa przeterminowana... Z resztą ona już tam posprzątała, to nawet gdyby to już nie uchodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości