UWAGA! SYTUACJA AWARYJNA- 2-go maja bankomat "zeżarł" mi kartę

zgłosiłam telefonicznie ( bo przecież w sobotę się czegoś doprosić to cud) do bankowego centrum dowodzenia. Dziś się dowiedziałam, że konto mam zablokowane. Myślałam, że tylko na wypłaty, ale okazuje się że na wpłaty również

Zrobiłam rano w banku jesień średniowiecza- ani nie wpłynęły moje dochody, ani Wasze przelewy. Dobrze, że początek miesiąca i z kaski teżetowej dajemy rade. Generalnie taki bank to ja mam w d...
Wstrzymajcie się, proszę, z przelewami- jutro sytuację opanuję, albo się coś wyjaśni, albo pójdę do konkurencji
A z aktualności: Walerka dzielną niezmiennie kocinką jest- kropelki przyjmuje ze spokojem. Głównozakraplający Kuba do mistrzostwa wręcz doszedł w aplikacji Walerce lekarstw. Kiciunia nadal mieszka w lecznicowym szpitaliku- ja w tak gorącym okresie, jakim są matury i zaraz potem egzaminy w Goethe Institut nie dałabym rady jej doglądać. Tam ma rehabilitację, masaże i opiekę fachowców przez 24 h na dobę. Jak mi się tylko w życiu uspokoi, przejmuję ją do siebie. TŻ Mikołaj powoli przywyka, że jeden pokój będziemy mieli wyłączony z użytkowania i przeznaczony dla Walerki. Albo tymczasowo, albo na najbliższych 20 lat