kalair pisze:Anetka też piękna!![]()
jak modelka...
Moderator: Estraven
kristinbb pisze:kalair pisze:Anetka też piękna!![]()
jak modelka...widziałam...
annette88 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Anetka też piękna!![]()
komplemenciary![]()
a ja sobie myśle, że mój to se znalazł piękniejszą
kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Anetka też piękna!![]()
komplemenciary![]()
że co ??????![]()
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Anetka też piękna!![]()
komplemenciary![]()
że co ??????![]()
pojechal na jakis rajd, spojrzałam na zdjecie.. stoi za nim chyba ta nowa, oparta o niego, jakby nie bylo ponad 10 innych osóbjak lubi dojadac resztki po obiedzie to proszę, ja żałowac nie będę
annette88 pisze:wygląda - nie wygląda.. wkurza mniea z drugiej strony nie chce mi sie tym nawet przejmować.. babcia mnie naburzyła.. że w poniezialek lany sobie przyjechal do mnie jak do kolezanki, a potem na wies do kolegow przyjechal, a w dlugi weekend ze znajomymi i flaszkami sie bawi
kristinbb pisze:annette88 pisze:wygląda - nie wygląda.. wkurza mniea z drugiej strony nie chce mi sie tym nawet przejmować.. babcia mnie naburzyła.. że w poniezialek lany sobie przyjechal do mnie jak do kolezanki, a potem na wies do kolegow przyjechal, a w dlugi weekend ze znajomymi i flaszkami sie bawi
to chyba też bym była zła...
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:wygląda - nie wygląda.. wkurza mniea z drugiej strony nie chce mi sie tym nawet przejmować.. babcia mnie naburzyła.. że w poniezialek lany sobie przyjechal do mnie jak do kolezanki, a potem na wies do kolegow przyjechal, a w dlugi weekend ze znajomymi i flaszkami sie bawi
kristinn, masz konto na nk.. ta laska jest zawsze gdzies koło niego, albo na przeciwko.. ja Ci mowie, że reszta tych faeców to srednio wyglądała, więc pewnie się kręciła koło niego
annette88 pisze:wygląda - nie wygląda.. wkurza mniea z drugiej strony nie chce mi sie tym nawet przejmować.. babcia mnie naburzyła.. że w poniezialek lany sobie przyjechal do mnie jak do kolezanki, a potem na wies do kolegow przyjechal, a w dlugi weekend ze znajomymi i flaszkami sie bawi
tosiula pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:wygląda - nie wygląda.. wkurza mniea z drugiej strony nie chce mi sie tym nawet przejmować.. babcia mnie naburzyła.. że w poniezialek lany sobie przyjechal do mnie jak do kolezanki, a potem na wies do kolegow przyjechal, a w dlugi weekend ze znajomymi i flaszkami sie bawi
kristinn, masz konto na nk.. ta laska jest zawsze gdzies koło niego, albo na przeciwko.. ja Ci mowie, że reszta tych faeców to srednio wyglądała, więc pewnie się kręciła koło niego
Ale to nie znaczy przecież, że go to interesuje.
annette88 pisze:
pojechal na jakis rajd, spojrzałam na zdjecie.. stoi za nim chyba ta nowa, oparta o niego, jakby nie bylo ponad 10 innych osóbjak lubi dojadac resztki po obiedzie to proszę, ja żałowac nie będę
trawa11 pisze:annette88 pisze:
a widziałas fotki TZ-ta kociamkitakie włąsnie zrajdów wszelakich
.tam są fajne babeczki
![]()
![]()
![]()
Do zdjęcia pozować można z kazdym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 14 gości