TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 04, 2009 20:07

Beata B. pisze:
aga9955 pisze:dostalam obiecujacego priva w sprawie Misi:) jedej z czarnych koteczek

.... to ode mnie :wink: .

Zaproponowałam Misieńce domek, niestety tylko tymczasowy, u mnie.

Kicia ma takie rozbrajające spojrzenie, że nie mogłam przestać o niej myśleć :wink: .

Oczywiście najlepiej, żeby znalazł się jakiś zakochany domek stały, ale o ten pewnie będzie łatwiej jak Misia dojdzie do formy.

DT to jest dla niej szansa na zycie Beatko
Teraz pilnie poszukujemy transportu z Poznania do Warszawy....pilnie
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon maja 04, 2009 20:15

Kochane, ostatnio znowu funkcjonowalam tylko telefonicznie (Jerzyk mial tragiczny wypadek, ktory na szczescie przezyl!!!) :oops:

Propozycja Beaty B., to szansa dla biednej Misi :D :D :D
Mam nadzieje, ze Paproszek bedzie mogl pojechac wczesniej do DS, a Nina bedzie mogla dac szanse drugiej czarnulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nino, wielkie, wielkie dzieki :1luvu:

Aga, poslanka beda jutro wieczorem gotowe, moge Ci podrzucic:))

Zabers Droga, w czwartek bede w lecznicy, mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac- musimy sie rozliczyc (ponioslas juz duzo wydatkow), no i chec towarzyska jest duza;-)

Mam wielka prosbe do przedstawicielki Agapeanimali o kontakt - chodzi o pomoc w sterylkach Waszych podopiecznych:)))

Misiu Kochana, sadze, ze najzreczniej bedzie formalnie przekazac karme fundacji "Koci Pazur". Mysle, ze AniaZ nie bedzie miala nic przeciwko temu ( Aniu, my to sobie dalej rozpiszemy, jesli bedziesz chciala)!!! Przepraszam, ze temat mi umknal, ale ostatnie tygodnie walki o zycie Anielki mocno wplynely na moje funkcjonowanie :oops: Dzieki Ci wielkie :!:

Fotorelacja i wiesci od Kaori i Anovy powoduja wielka, wielka radosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Kaori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po raz kolejny ogromne dzieki "naszym" DT i DS :!: :!: :!:
I nadal goraco apelujemy o DT dla eksmitkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jedyna dla nich szansa, szansa na wyjscie z klatki, na zycie...
Z calych sil prosimy o pomoc :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 04, 2009 20:16

Najpierw uściski i podziękowania dla Beaty B. :love:

Teraz, pozwólcie, że wrócę do kwestii domków. Mam już w piwniczce styropian od Aoi Neko - piękny niezwykle, taśma zakupiona. Miarkę, nóż wezmę i na miejscu w try miga można klecić domki na wymiar.

W związku z tym prośba do Agi 9955 - spotkajmy się pod moim domem, zamiast pod lecznicą. Ok? (wszystko leciutkie, ale nieporęczne- styropian i dwa transporterki) Aoi Neko dojedzie spokojnie do mnie - po prostu wysiądzie jeden przystanek wcześniej.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon maja 04, 2009 20:20

zabers pisze:Najpierw uściski i podziękowania dla Beaty B. :love:

Teraz, pozwólcie, że wrócę do kwestii domków. Mam już w piwniczce styropian od Aoi Neko - piękny niezwykle, taśma zakupiona. Miarkę, nóż wezmę i na miejscu w try miga można klecić domki na wymiar.

W związku z tym prośba do Agi 9955 - spotkajmy się pod moim domem, zamiast pod lecznicą. Ok? (wszystko leciutkie, ale nieporęczne- styropian i dwa transporterki) Aoi Neko dojedzie spokojnie do mnie - po prostu wysiądzie jeden przystanek wcześniej.

Wielkie, wielkie dzieki wszystkim dziewczynom, ktore wykonuja wielka prace organiczna, bez ktorej koty w przytulisku nie mialaby zadnych szans :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon maja 04, 2009 20:26

zero problemu :D
Obrazek

aga9955

Post » Pon maja 04, 2009 20:28

aga9955 pisze:

zero problemu :D

sercem jestem z Wami "grupo operacyjna" :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon maja 04, 2009 20:31

jerzykowka pisze:Propozycja Beaty B., to szansa dla biednej Misi :D :D :D
Mam nadzieje, ze Paproszek bedzie mogl pojechac wczesniej do DS, a Nina bedzie mogla dac szanse drugiej czarnulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga, poslanka beda jutro wieczorem gotowe, moge Ci podrzucic:))

Nina nie zdeklarowala wyraznie ze jest gotowa dac dom tymczasowy akurat tej drugiej czarnulce....mysle ze to musimy uzgodnic jezeli oczywisie Paproch bedzie mogl jechac do swojego DS na dniach.
Bardzo prosze Aniu Z o przeslanie na konto Niny jej wyprawki w wysokosci 50 zl. Paproch idzie do lekarza na kontrole i Nina pewnie potrzebuje pieniazkow.
Poslanka odbiore jutro Asiu.
Obrazek

aga9955

Post » Pon maja 04, 2009 20:33

pilny transport z Poznania do Wawy potrzebny pilnie...
Obrazek

aga9955

Post » Pon maja 04, 2009 20:43

Prosbe o transport wpisalam w watku transportowym. Moze akurat...

Czekam na nr konta Niny, pieniadze na wyprawki "ida" ze srodkow zgromadzonych na moim koncie!!! Kaori Droga, Ty tez nie przeslalas numeru konta czyli ciagle jestes bez wyprawki :wink:

Kochane DT, prosze piszcie jesli potrzebujecie finansowego wsparcia!!!
Albo przeslijcie mi sms- moj nr tel.: 500 38 39 28
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon maja 04, 2009 20:47

Tylko wielka prośba o testy :oops: , zebym nie pozarażała swoich sierściuchów.

Beata B.

Od: Pon sty 01, 2007 17:23

Post » Pon maja 04, 2009 20:51

jerzykowka pisze:Wielkie, wielkie dzieki wszystkim dziewczynom, ktore wykonuja wielka prace organiczna, bez ktorej koty w przytulisku nie mialaby zadnych szans :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Jak rany! Tylko nie "praca organiczna". Czuję się jak "Ślimak na wysuniętej Placówce". :smiech3: I jeszcze w planach budowanie domków (szczęście od Boga, że nie szklanych, bo bym się załamała). :ryk:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pon maja 04, 2009 21:00

honda11 pisze:sercem jestem z Wami "grupo operacyjna" :1luvu:

Wiemy, wiemy, nasz filarze nieoceniony! Bez Ciebie nasz "Rudy 102" nie ruszyłby! Stałby w "suchym doku" :wink:

zabers

Post » Pon maja 04, 2009 21:08

jerzykowka pisze:Zabers Droga, w czwartek bede w lecznicy, mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac- musimy sie rozliczyc (ponioslas juz duzo wydatkow), no i chec towarzyska jest duza;-)

Żaden problem. Akurat się dowiedziałam, że w ten czwartek moja "fabryka" ma jubileusz i są ... godziny rektorskie! :dance: ... więc ... jestem wolna!

zabers

Post » Pon maja 04, 2009 21:29

Beata B. pisze:Tylko wielka prośba o testy :oops: , zebym nie pozarażała swoich sierściuchów.

Beato Droga, testy beda OCZYWISCIE :D :!:
Jeszcze raz calym sercem dziekujemy :D :D :D :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon maja 04, 2009 21:36

aga9955 pisze:pilny transport z Poznania do Wawy potrzebny pilnie...

ja jutro jade z Gabi do koleżanki o 9.30 rano
więc pewnie już za późno żeby cos zorganizować...
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

[poprzednia][następna]