Kochane, ostatnio znowu funkcjonowalam tylko telefonicznie (Jerzyk mial tragiczny wypadek, ktory na szczescie przezyl!!!)
Propozycja Beaty B., to szansa dla biednej Misi
Mam nadzieje, ze Paproszek bedzie mogl pojechac wczesniej do DS, a Nina bedzie mogla dac szanse drugiej czarnulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nino, wielkie, wielkie dzieki
Aga, poslanka beda jutro wieczorem gotowe, moge Ci podrzucic:))
Zabers Droga, w czwartek bede w lecznicy, mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac- musimy sie rozliczyc (ponioslas juz duzo wydatkow), no i chec towarzyska jest duza;-)
Mam wielka prosbe do przedstawicielki Agapeanimali o kontakt - chodzi o pomoc w sterylkach Waszych podopiecznych:)))
Misiu Kochana, sadze, ze najzreczniej bedzie formalnie przekazac karme fundacji "Koci Pazur". Mysle, ze AniaZ nie bedzie miala nic przeciwko temu ( Aniu, my to sobie dalej rozpiszemy, jesli bedziesz chciala)!!! Przepraszam, ze temat mi umknal, ale ostatnie tygodnie walki o zycie Anielki mocno wplynely na moje funkcjonowanie

Dzieki Ci wielkie
Fotorelacja i wiesci od Kaori i Anovy powoduja wielka, wielka radosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Kaori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po raz kolejny ogromne dzieki "naszym" DT i DS
I nadal goraco apelujemy o DT dla eksmitkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jedyna dla nich szansa, szansa na wyjscie z klatki, na zycie...
Z calych sil prosimy o pomoc