annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy szkoda.. może inny mi pisany
Od Nelly?![]()
![]()
niech przyśle foto i CV, a wniosek zostanie rozpatrzony![]()
Hy hy..Czyżby casting?
Moderator: Estraven
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy szkoda.. może inny mi pisany
Od Nelly?![]()
![]()
Chat pisze:I wypelni ankiete![]()
Pytanie pierwsze: czy jestes kociarzem? Nieeeee? To spadaj!![]()
annette88 pisze:Chat pisze:I wypelni ankiete![]()
to pytanie by wiele ułatwiło
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy szkoda.. może inny mi pisany
Tak myślisz
hmm.. czasem myśle
Od Nelly?![]()
![]()
trawa11 pisze:Chat pisze:I wypelni ankiete![]()
Moj TZ kiedys nie lubiał kotów, tzn w tym sensie, że nie chciał mieć w domu żadnego.Dopiero po 10 latach sytuacja sie zmieniła i teraz gdyby tylkowarunki na to pozwoliły to by pozbierał wszystkie bidy.,które by tylko napotkał
![]()
Czyli wcale nie musi od razu być kociarzem
annette88 pisze:trawa11 pisze:Chat pisze:I wypelni ankiete![]()
Moj TZ kiedys nie lubiał kotów, tzn w tym sensie, że nie chciał mieć w domu żadnego.Dopiero po 10 latach sytuacja sie zmieniła i teraz gdyby tylkowarunki na to pozwoliły to by pozbierał wszystkie bidy.,które by tylko napotkał
![]()
Czyli wcale nie musi od razu być kociarzem
oby moj przyszły dał się przekonac
Nelly pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy szkoda.. może inny mi pisany
Od Nelly?![]()
![]()
Pisałam szczerze, że to trudny przypadekI mówię zupełnie poważnie. On musi znaleźć taką specjalną jakąś dziewczynę dla siebie. Koleżanki ma różne i dużo ale to koleżanki bo jest towarzyski, lubiany, opiekuńczy i koleżeński ale na poważne chodzenie to ciężka sprawa z nim. Miał już wiele dziewczyn i z niczego nic nie wyszło. Nie mniej wierzę, że kiedyś znajdzie dla siebie towarzyszkę życia.
Niestety nie nadaje się "na przetarg"więc CV nie napiszę
annette88 pisze:Nelly pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy szkoda.. może inny mi pisany
Od Nelly?![]()
![]()
Pisałam szczerze, że to trudny przypadekI mówię zupełnie poważnie. On musi znaleźć taką specjalną jakąś dziewczynę dla siebie. Koleżanki ma różne i dużo ale to koleżanki bo jest towarzyski, lubiany, opiekuńczy i koleżeński ale na poważne chodzenie to ciężka sprawa z nim. Miał już wiele dziewczyn i z niczego nic nie wyszło. Nie mniej wierzę, że kiedyś znajdzie dla siebie towarzyszkę życia.
Niestety nie nadaje się "na przetarg"więc CV nie napiszę
jestem pewna, że gdyby poznał mnie, to kupuje szybciutko pierścionek zaręczynowyi mówię to szalenie skromnie
a w ogóle to nie widzę przeszkody, zebyś synka zaprezentowałamoże chociaż do zdjęcia powzdycham
![]()
Nelly pisze:Chat pisze:I wypelni ankiete![]()
Kociarzem jest, ale nie spotyka kociarI nawet nie psiar niestety
Nic to, jeszcze spotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości