Śliczne Dzięki Anna3.Anna3 pisze:Pani Izo, przelewam parę złotych na fiprex.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Śliczne Dzięki Anna3.Anna3 pisze:Pani Izo, przelewam parę złotych na fiprex.
Witam Serdecznie Monika74. Paczka jeszcze nie doszłamonika74 pisze:Witajcie kochane na początek dwa pytania
Iza czy doszła paczka?
Wiora dotarła przesyłka?
U Ciebie??? Zdjęcia, zdjęcia!!!! Chcemy zobaczyć CUDO!!!!monika74 pisze:a teraz następne wieści do schronu trafiła długowłosa szylkretka w zaawansowanej ciąży i zgadnijcie gdzie jest teraz?
Wioruś no przestań. Przecież Ty Bazarek zrobiłaświora pisze:choinka ja d opiero bede mogla cos podeslac w czerwcu tak okolo 8 mysle ?teraz niestety nie bardzo moge
iza71koty pisze:U Ciebie??? Zdjęcia, zdjęcia!!!! Chcemy zobaczyć CUDO!!!!monika74 pisze:a teraz następne wieści do schronu trafiła długowłosa szylkretka w zaawansowanej ciąży i zgadnijcie gdzie jest teraz?
monika74 pisze:iza71koty pisze:U Ciebie??? Zdjęcia, zdjęcia!!!! Chcemy zobaczyć CUDO!!!!monika74 pisze:a teraz następne wieści do schronu trafiła długowłosa szylkretka w zaawansowanej ciąży i zgadnijcie gdzie jest teraz?
a prosze bardzo
kotka jest juz po sterylce aborcyjnej tak długo wyłam ze wkoncu zrobili (oczywiście prywatnie)
teraz dochodzi do siebie w łazience ciachnięta jest strasznie było 5 małych
tamtą koteczke o której pisałam wcześniej własciciel zamknął w szopie i nie chce oddać
Ja-Ba pisze:Monika - no, dokociłaś się?Kotka śliczna. Troszkę potrwa nim dojdzie do siebie, ale co zrobić. W kolejce po kociaki, jak wiadomo, nikt się nie ustawia.
![]()
Izo, moje majowe "alimenty" właśnie zostały zlecone do przelewu, jutro powinnaś mieć je na koncie.
Na razie więcej nie mogę, nieprzewidziane i nadprogramowe wydatki związane z Felkiem
Piękne Dzieki Ja-BA. Przecież i tak już dołożyłaś dość dużo na karmę Profillum, która jest już w drodze.Ja-Ba pisze:Monika - no, dokociłaś się?Kotka śliczna. Troszkę potrwa nim dojdzie do siebie, ale co zrobić. W kolejce po kociaki, jak wiadomo, nikt się nie ustawia.
![]()
Izo, moje majowe "alimenty" właśnie zostały zlecone do przelewu, jutro powinnaś mieć je na koncie.
Na razie więcej nie mogę, nieprzewidziane i nadprogramowe wydatki związane z Felkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, mag_kam, scubawidow i 145 gości