Potwierdzam, że ten sam talon jest na sterylizację co na leczenie. Czasem na jeden talon i leczą i sterylizują (jak np. czarno-białą małą kotkę z Wawelskiej).
Przypominam, że czarna przytulaśna kotka szuka pilnie DT .
Aga, czy możesz poprosić o zaszczepienie tej kotki na wirusówki? Wiem, że to świeżo po zabiegu, ale to może być ważne dla DT (dla mnie b. ważne). Ja tam będę w lecznicy w niedzielę to zapłacę za to szczepienie. Kurczę już myślałam nad 8 kotem, ale u mnie już wszystkie 3 dzikusy kichają i kaszlą Ta kotka mi nie daje spokoju.
Wiem, że koty po sterylizacji w lecznicy przy Racławickiej są odrobaczane i szczepione (chyba w dniu odbioru), ale nie wiem, na jakie choroby. Przedzwonię do nich jutro i zapytam.
jak nie znajdzie się DT dla tej kotki, będę musiała zabrać ją do siebie. do ośmiu kotów i dwóch dużych psów. będzie zamknięta w klatce, nie wiem czy to taki dobry pomysł, ale przecież jej nie wypuszczę
Kasia, u mnie to samo. Musiałaby być w klatce, bo w mieszkaniu lata 7 kotów, z czego 3 z kocim katarem Myślałam że wyadoptuję 1 tymczaskę albo wypuszczę 2 dzikusy , ale nic z tego.
Koty w tej lecznicy są odrobaczane po sterylizacji i szczepione przeciwko: wściekliźnie i trzem odmianom kociego kataru. Bez szczepienia przeciwko białaczce.