Dorota pisze: kanapka
1. Kanapeczke nalezy przykryc kloszem i do lodowki schowac.
2. Mru... Mru sa zawsze czyste.
3. Ad 2 No prawie![]()
Duza od Mru
Hihihi,,,,mrrraaauuuu
Myszka rozbawiona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze: kanapka
1. Kanapeczke nalezy przykryc kloszem i do lodowki schowac.
2. Mru... Mru sa zawsze czyste.
3. Ad 2 No prawie![]()
Duza od Mru
maciejowa pisze:Kanapka jakims dziwnym sposobem zniknela z mojego pola widzenia. Nawet nie wiem kiedy. Patrze podejrzliwie na Mru. Skoro zjadl gumke i wloczke, to tym bardziej salate i kielbase mogl zjesc ..A on niewinny, bawi sie piorkami i udaje, ze nie wie o co chodzi.
Dorota pisze:maciejowa pisze:Kanapka jakims dziwnym sposobem zniknela z mojego pola widzenia. Nawet nie wiem kiedy. Patrze podejrzliwie na Mru. Skoro zjadl gumke i wloczke, to tym bardziej salate i kielbase mogl zjesc ..A on niewinny, bawi sie piorkami i udaje, ze nie wie o co chodzi.
O nie!
Mru niewinny jest!
Recze za niego!
Mru
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Kanapka jakims dziwnym sposobem zniknela z mojego pola widzenia. Nawet nie wiem kiedy. Patrze podejrzliwie na Mru. Skoro zjadl gumke i wloczke, to tym bardziej salate i kielbase mogl zjesc ..A on niewinny, bawi sie piorkami i udaje, ze nie wie o co chodzi.
O nie!
Mru niewinny jest!
Recze za niego!
Mru
Dziekuje Mru, ze sie za mna wstawiles!
Mru wdzieczny
Skoro Mru twierdzi, ze to nie Mru (:lol:), to w takim razie musze poszukac winych gdzie indziej
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Kanapka jakims dziwnym sposobem zniknela z mojego pola widzenia. Nawet nie wiem kiedy. Patrze podejrzliwie na Mru. Skoro zjadl gumke i wloczke, to tym bardziej salate i kielbase mogl zjesc ..A on niewinny, bawi sie piorkami i udaje, ze nie wie o co chodzi.
O nie!
Mru niewinny jest!
Recze za niego!
Mru
Mru wdzieczny
Skoro Mru twierdzi, ze to nie Mru (:lol:), to w takim razie musze poszukac winych gdzie indziej
Oczywiscie!
Podtrzymuje:
Mru jest niewinny!![]()
Mru rowiniez niewinny
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Kanapka jakims dziwnym sposobem zniknela z mojego pola widzenia. Nawet nie wiem kiedy. Patrze podejrzliwie na Mru. Skoro zjadl gumke i wloczke, to tym bardziej salate i kielbase mogl zjesc ..A on niewinny, bawi sie piorkami i udaje, ze nie wie o co chodzi.
O nie!
Mru niewinny jest!
Recze za niego!
Mru
Mru wdzieczny
Oczywiscie!
Podtrzymuje:
Mru jest niewinny!![]()
Mru rowiniez niewinny
Mru cos kombinuje. Ciekawe co. Czy mozna bezpiecznie zostawic dwie glowki salaty na wierzchu na noc? Czy rankiem nie okaze sie, ze mam sałatowy chodnik w kuchni?[/i]
Dorota pisze:
Salata winna byc zabezpieczona...
Przed UFO na przyklad.
Wieksza szansa, iz toto rzuci sie na salate.
A i tak na Mru bedzie![]()
Mru doswiadczony
kociczka39 pisze:Dorota pisze:
Przed UFO na przyklad.
Mru doswiadczony
Buhahaha!!!!Nie moge z tych texcików
Dorota pisze:
Przed UFO na przyklad.
Mru doswiadczony
Dorota pisze:kociczka39 pisze:Dorota pisze:
Przed UFO na przyklad.
Mru doswiadczony
Buhahaha!!!!Nie moge z tych texcików
![]()
![]()
Zycie... Zycie takie jest!
C'est la vie...
Mrou doswiadczony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 15 gości