Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Antypatyczna pisze:Tunisia pisze:chyba muszę jeszcze raz przewertować wątki w sprawie tej kotki z niebieską obróżką bo mi to nie daje spokoju - bo mamy kotkę bo wypadku (niedowład łapek ale już jest o niebo lepiej) i dowiedziałam się że ona w chwili przyjęcia miała właśnie niebieską obróżkę,
BTW kota Antypatycznej nie ma w schronisku bo prawie codziennie to sprawdzam, w moich okolicach wrocławsko-kleparzowych też się rozglądam
Patka, podałabyś mi na pw Twój tel albo mejla, do umieszczenia w ogłoszeniach Dalii
Dziękuję.
Dziś też byliśmy,ale kota nie było.
Dużo małych bied: dwa czarne i śliczne rude maleńkie :(
I śliczny zadbany chyba domowy kot na kwarantannie-czarny zresztą (a może kotka?)-może komuś się zgubił?
Tweety pisze:Antypatyczna pisze:Tunisia pisze:chyba muszę jeszcze raz przewertować wątki w sprawie tej kotki z niebieską obróżką bo mi to nie daje spokoju - bo mamy kotkę bo wypadku (niedowład łapek ale już jest o niebo lepiej) i dowiedziałam się że ona w chwili przyjęcia miała właśnie niebieską obróżkę,
BTW kota Antypatycznej nie ma w schronisku bo prawie codziennie to sprawdzam, w moich okolicach wrocławsko-kleparzowych też się rozglądam
Patka, podałabyś mi na pw Twój tel albo mejla, do umieszczenia w ogłoszeniach Dalii
Dziękuję.
Dziś też byliśmy,ale kota nie było.
Dużo małych bied: dwa czarne i śliczne rude maleńkie :(
I śliczny zadbany chyba domowy kot na kwarantannie-czarny zresztą (a może kotka?)-może komuś się zgubił?
jak bardzo maleńkie?
Tunisia pisze:chyba muszę jeszcze raz przewertować wątki w sprawie tej kotki z niebieską obróżką bo mi to nie daje spokoju - bo mamy kotkę bo wypadku (niedowład łapek ale już jest o niebo lepiej) i dowiedziałam się że ona w chwili przyjęcia miała właśnie niebieską obróżkę,
Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu
Patka_ pisze:Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu
Tweety napisz mi o ktorej mozemy podrzucic umywalke itp.
Tweety pisze:poniosło mnie na gumtreechyba wpadnę w jakiś nałóg, bo to co ludzie wypisują to na trzeźwo nie da się tego zrozumieć
![]()
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124938419
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124333924
Tweety pisze:Kinya, kiedy będziesz w Kłaju? na Wielopolu po lewej jest kotka, którą trzeba tam zawieźć
Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu
edit_f pisze:Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu
co się tam stało?
ja przepraszam, weekend poswiecilam na psie kurde sprawy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 145 gości